Завантаження ...
Новобудови Києва

Сучасні унітази для зручності санвузла

Зміна дизайну вбиральні незмінно веде до купівлі нової сантехніки. Вибираючи це обладнання, треба як слід подумати, спланувати декор. Не варто недооцінювати важливість унітаза у санвузлі. Від його дизайну та функціоналу залежать багато факторів: безшумність зливу води, практичні у використанні кнопки та просте управління. Також важливо недорого купити якісний унітаз, аби ощадливо розпорядитись коштами. Переглянути варіанти надійних моделей можна за посиланням https://leoceramika.com/ в інтернет-магазині Leoceramica.

Як вибрати унітаз у ванну, щоб він прослужив довго

унітаз

Варто звертати увагу на ключові характеристики. Пристрої різняться за типом монтажу, бувають підлогові моделі, компакти та підвісні зразки. Кожен з них має свої особливості та плюси, підійде певному власнику за стилістикою приміщення. Останнім часом з’явилося багато прибічників монтажу компактів, і це виявилося дуже зручно, бо модель має стислу конфігурацію, в якій присутнє все:

  • чаша;
  • бачок;
  • сидіння з кришкою.

При купівлі також звертають увагу на матеріал виробу: фаянс або ж фарфор, іноді пропонуються вироби з інших матеріалів, проте вони не дуже розповсюджені. Професіонали-сантехніки радять під час вибору звертати увагу на спосіб випуску рідини, що може бути горизонтальним, косим або вертикальним.

Додаткові пристрої для комфорту санвузла

як вибрати унітаз у ванну

Нині чимало людей схиляються до економії не лише коштів, а ще й ресурсів. Тому для дбайливого використання води у туалеті, особливо в тих місцях, де крізь нього проходить велика кількість людей, часто встановлюють пісуари, урінали. Для підвищення гігієнічних характеристик відвідування санвузла у багатьох випадках додатково монтують біде.

Замовляємо якісний унітаз за доступною ціною

Для тих, хто бажає купити унітаз за приємною вартістю, «Лео Кераміка» пропонує широкий асортимент сантехнічних пристроїв. На будь-який унітаз ціна у мережі цих магазинів є набагато нижчою за пропозиції інших торгових точок. Продукцію можна легко замовити на сайті та оформити доставку до дверей квартири чи будинку у Львові. Якщо маєте бажання, можливо забрати замовлення й самостійно. А в такі великі міста України, як-от Київ, Харків, Запоріжжя, Одеса, Чернівці доставлення виконується компанією «Нова пошта» за внутрішніми тарифами. Суттєва перевага й у тому, що магазин надає можливість розрахуватися будь-яким зручним для покупця способом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: