Як відбувається лікування алкоголізму в НЦ «ПРИВАТ КЛІНІКА»

Алкоголізм є достатньо поширеною хворобою, яка дуже рідко визнається самим пацієнтом, котрий до останнього моменту відкладає візит до  спеціалізованої клініки чи наркологічного центру.

Алкоголізм є достатньо поширеною хворобою, яка дуже рідко визнається самим пацієнтом, котрий до останнього моменту відкладає візит до  спеціалізованої клініки чи наркологічного центру. Водночас розпочате на ранній стадії лікування від алкоголізму https://privat-klinika.com.ua/uk/likuvannya-alkogolizmu/ дозволяє уникнути ускладнення хвороби та супутніх патологій та є гарантією повного одужання пацієнта та його повернення до повноцінного життя. Алкоголізм здатен викликати функціональний збій в роботі внутрішніх органів людини, провокує появу очевидних психічних відхилень, тому навіть за першого запою варто звертатися за допомогою до лікарів, оскільки ігнорування симптомів хвороби або її самолікування може призвести до плачевних наслідків.  

Які методи лікування від алкоголізму є найбільш ефективними

Алкоголізм є достатньо складним захворюванням, яке виникає внаслідок поєднання психологічних, біохімічних та соціальних чинників, тому процес лікування даної хвороби вимагає комплексного підходу, завдяки якому життя людини та коло її спілкування докорінно змінюється. Фахівці НЦ «ПРИВАТ КЛІНІКА» використовують різні методи лікування алкоголізму, включно з:

  • медикаментозним кодуванням;

  • гіпнотичним кодуванням;

  • психотерапевтичними методами.

Процес лікування алкоголізму також супроводжується мотиваційною роботою психолога та постреабілітаційною програмою, пов’язаною з ресоціалізацією пацієнта. Найбільш ефективним є лікування в стаціонарі, під час якого пацієнт є ізольованим від навколишнього середовища та перебуває під цілодобовим спостереженням, що унеможливлює отримання ним спиртного від «доброзичливців». Крім того, під час стаціонарного лікування пацієнти проходять процедури, пов’язані з очищенням організму від залишків розпаду алкоголю задля повноцінного відновлення здоров’я 

Деякі особливості медикаментозного кодування

Під час медикаментозного кодування в організм пацієнт внутрішньовенно чи внутрішньом’язово вводять лікарські засоби «Еспераль» або «Аквілонг», які є несумісними з етанолом. Крім того, даний метод лікування алкоголізму передбачає можливість імплантації у м’язову тканину ампули, що містить протиалкогольний препарат або введення під шкіру «Еспераль-гелю».

 Медикаментозне кодування сприяє зменшенню виробленню ферментів, які відповідають за розщеплення в організмі людини етанолу, тому вживання навіть невеликої дози алкоголю супроводжується сильною інтоксикацією.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: