Як зазирнути у майбутнє з картами Таро

Система Таро – один із видів давніх практик відкриття та пізнання таємниць Всесвіту – зараз стала ще актуальнішою, адже дає змогу отримати відповіді на питання та визначитись із діями у майбутньому

Система Таро – один із видів давніх практик відкриття та пізнання таємниць Всесвіту – зараз стала ще актуальнішою, адже дає змогу отримати відповіді на питання та визначитись із діями у майбутньому. Найчастіше колоду використовують як орієнтир, що може провести у магічний світ. 

Структура колоди

На сайті магазину Giggle є великий вибір колод з ілюстраціями відомих художників. Тут карти Таро купити легко, адже кожна колода має своє трактування та додаткові матеріали для формулювань. 

Класична колода складається з 22 Старших Арканів та 56 Молодших. До арканів вищого рівня належать Блазень, Маг, Верховна Жриця, Імператриця, Імператор, Ієрофант, Пара (Закохані), Колісниця, Сила, Відлюдник та Колесо Фортуни. Наступні десять карт включають в себе символи Справедливості, Повішеного, Смерті, Рівноваги, Диявола, Вежі, Зірки, Місяця та Сонця, Страшного Суду і Світу.

Молодші аркани мають іншу структуру і є допоміжними у розкладі, бо допомагають зрозуміти значення основної карти та правильно розтлумачити його. Сюди належать:

  • Жезли. Символізують могутню енергію вогню та дії людини, характеризують вчинки, пристрасть, натхнення, що може змінити майбутній хід подій, розкривають пристрасть.
  • Кубки. Вказують на енергетику та досвід минулого. Це емоційний рівень, вивчення якого важливе для самопізнання. Стосунки, уява та внутрішні переживання – головний мотив цих елементів у колоді. В залежності від положення карти це може бути як позитивне, так і негативне трактування, що свідчитиме про майбутні випробування.
  • Мечі. Відповідають за інтелектуальні здібності та розвинену логіку, вміння знаходити спільну мову з оточуючими. Тарологи можуть трактувати їх як добрий або поганий аспект у житті в залежності від поєднання з іншими картами. 
  • Пентаклі. Уособлюють поєднання духовного та матеріального світів і вибір пріоритетів. Символи багато розкажуть про фінансовий стан людини та її можливості, силу зв’язку із природою та моменти, на які варто звернути увагу, щоб отримати бажане.

Кожен символ має тонкий баланс, тому важливо вивчати додаткову інструкцію та правильно використовувати Таро, щоб значення образів не призвело до помилок у майбутньому.

Найвідоміші види Таро

Популярністю на сайті Giggle користуються як класичні, так і сучасні варіанти. Останні можуть бути тематичними та відповідати за почуття чи матеріальний світ, розкривати духовність та допомагати в самопізнанні. До найбільш затребуваних колод належать:

  • Таро Райдера-Уейта, створене на початку минулого століття. Має деталізоване тлумачення кожного образу. Яскраві та добре промальовані образи дають відповіді на більшість запитань. 
  • Українське Таро адаптоване під культуру вітчизняних споживачів. Переклад додаткових матеріалів українською допомагає швидше адаптуватись до колоди і навчитись робити як прості розклади із відповідями «так» або «ні», так і складніші.
  • Ленорман відрізняються від класичного Таро та мають цікаву історію створення. Карти прості у вивченні, але мають свою символіку, до якої потрібно призвичаїтись. Тут важливе детальне вивчення кожного образу для правильного трактування, бо перевернуті карти не завжди мають негативне значення.
  • Оракул розкриває світ духовних пошуків та допомагає зорієнтуватись у ментальному житті, вибрати пріоритети та розвиватись, відкривати нові аспекти свого Я.
  • Таро для початківців наближене до класичного, але має спрощене трактування та ідеально підійде тим, хто хоче відкрити для себе таємниці майбутнього.

Спеціалісти радять обирати карти не лише за ілюстраціями, але через інтуїцію. Потрібно визначити, що саме є важливим для людини, на чому вона хоче зосередитись при вивченні, і лише після цього обирати серед асортименту на сайті Giggle. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: