Велика програма для малого бізнесу

Незважаючи на слово «малий», цей бізнес сьогодні є значною і доволі продуктивною часткою економіки України. А тому його ведення вимагає сучасного програмного забезпечення, яке дозволить автоматизувати та скоординувати всі галузі роботи.

Незважаючи на слово «малий», цей бізнес сьогодні є значною і доволі продуктивною часткою економіки України. А тому його ведення вимагає сучасного програмного забезпечення, яке дозволить автоматизувати та скоординувати всі галузі роботи.

Хочете працювати ефективно – обирайте «BAS Малий бізнес»

Встановлюй та працюй – саме так наша програма розроблена для представників малого бізнесу. Вона дозволить вам контролювати будь-який складовий процес у загальній діяльності та ефективно управляти ним. Отримати такий програмний продукт можна за посиланням https://fortb2b.com.ua/ua/productsbas/bas-maliy-biznes/, зв’язавшись з представником нашої компанії. До речі, її вартість становить лише 10800 грн, що дозволяє купити «BAS Малий бізнес» навіть невеличким або щойно створеним підприємствам. З нашою програмою ви будете впевнено планувати майбутнє свого бізнесу.

В чому полягає зручність програми «BAS Малий бізнес» 

По-перше, завдяки цій програмі ви зможете суттєво підвищити ефективність праці свого підприємства в цілому, наростивши потужність кожного з процесів до максимуму. Ви побачите невикористані можливості, які додадуть продуктивності роботі кожного співробітника. Крім того, вам будуть одночасно доступні три різні версії програми, які дозволять працювати в різних умовах, як з телефона, так і з потужного комп’ютера, прораховувати термінові завдання та планувати масштабні. А версія «Веб-клієнт» забезпечить безперебійну роботу, в яких би умовах ви не перебували. 

Програма надає наступні можливості:

  • ви можете реєструвати будь-які операції на вашому підприємстві;
  • документація, що стосується діяльності підприємства, оформлюється автоматично; 
  • отримувати готові друковані форми будь-яких даних щодо діяльності вашої фірми.

Єдина інформаційна база «BAS Малий бізнес» 

Будь-які дані, що накопичуються в процесі роботи, збираються до єдиного архіву, який дозволяє постійно працювати за наступними напрямками:

  1. Все, що стосується клієнтської бази та даних щодо постачальників.
  2. Фінансові операції.
  3. Замовлення, що надходять від клієнтів, їх регулярність та зміни напрямків.
  4. Облік щодо будь-яких витрат, а також дані про собівартість продукції.
  5. Можливість контролю за майном та капіталовкладеннями.
  6. Планування будь-яких фінансових операцій.
  7. Звіти формуються автоматично.
  8. Дані щодо кожної з виробничих операцій.

Ці та інші можливості доступні з програмою «BAS Малий бізнес».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: