Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Якісні шини і диски в Goroshina.ua – купуємо вигідно!

Потрібно купити резину з дисками на автомобіль, але не знаєте, де це зробити? Вибір очевидний – інтернет-магазин Goroshina.ua пропонує найвигідніші умови і давно вважається лідером українського шинного ринку. Широкий асортимент, низькі ціни, різні способи розрахунку – все це доступно клієнтам Горошини 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Горошина.png

Шинний центр ГороШина пропонує товар, висока якість якого підтверджується відповідними сертифікатами. Вся продукція поставляється з європейських складів компаній-виробників без посередників, що дає змогу приємно дивувати цінами на шини та диски.

Асортимент шин на Goroshina.ua

Якісну резину купити можна на легкові та легковантажні, вантажні авто чи габаритну техніку спеціального призначення. Шини розділені на окремі розділи по сезону – літні, зимові, всесезонні.

З каталогу можна вибрати скати від 100+ брендів, включаючи гігантів шинної галузі – Bridgestone, Michelin, Goodyear, Continental, Pirelli, Nokian. Широким асортиментом із різноманітністю типорозмірів представлені моделі Rosava та Premiorri – провідних українських виробників.

Як вибирати?

Якщо водій точно знає, які йому потрібно шини купити, варто скористатися автоматичною системою підбору. Вказавши тип транспорту та сезонність, залишиться заповнити онлайн-форму з характеристиками покришок – ширина, профіль (висота), діаметр. Нижче можна вибрати ціновий діапазон, на який розраховує шофер – система максимально швидко відбере варіанти, які підходять за заданими параметрами.

Якщо знадобиться, допоможуть досвідчені менеджери Goroshina.ua. Для контакту з ними є три способи – заповнення форми зворотного зв'язку, написати на електронну пошту або подзвонити по телефону. Фахівці підберуть гуму, враховуючи умови експлуатації, і дадуть поради щодо догляду за нею та зберігання у міжсезоння.

Які диски є на Goroshina.ua

В асортименті Goroshina.ua продаються диски від всесвітньо відомих брендів – Disla, Futek, Magnetto Wheels, Sportmax та інших виробників. Каталог ділиться на дві категорії:

  1. Литі. Зроблять будь-який автомобіль пізнаваним здалеку. Вони мають меншу вагу, що спрощує керованість на дорозі і зменшує витрати палива. Представлений великий вибір по дизайну та кольорах. Ідеальний варіант для встановлення під літні шини.
  2. Сталеві. Класичні диски із міцної сталі. Вони витримують найсильніші удари і не розколюються. Купити диски сталевого типу рекомендується на зимові колеса, яким їздити доводиться у більш суворих умовах.

Аналогічно шинам диски також можна підбирати за допомогою автоматичної системи. Заповнивши таблицю з характеристиками, на екрані з'являться результати із десятками моделей, які підходять по вказаних параметрах.

Оплата та доставка по Україні

На сайті Goroshina.ua оплата за шини диски доступна трьома способами:

  1. Готівковий – тільки для розрахунку на складі Горошини у Києві.
  2. Безготівковий – з переказом коштів на банківські рахунок чи картку.
  3. Відкладений – після отримання та огляду товару.

Товар відправляється по буднях провідними кур'єрськими службами України – Новою Поштою та Делівері. Якщо водії мають можливість відвідати київський склад Горошини особисто, вони можуть заощадити на оплаті за логістику. Термін доставки до будь-якого регіону України – до трьох робочих днів.

Кожному клієнту, незалежно від суми покупки, надається 30% знижка на послуги шиномонтажних сервісів Wheelson. Адреси їх розташування можна знайти у розділі «Шиномонтаж» на сайті Goroshina.ua.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия