Як працюють приціли з тепловізорами та деякі особливості окремих моделей

Достатньо велика кількість професійних мисливців та військових використовують під час полювання чи виконання інших професійних обов’язків інноваційні прилади на кшталт тепловізійних прицілів.

Достатньо велика кількість професійних мисливців та військових використовують під час полювання чи виконання інших професійних обов’язків інноваційні прилади на кшталт тепловізійних прицілів. Лінійка вказаних пристроїв від компанії PULSAR на українському ринку представлена трьома моделями, включно з Apex, Trailта Thermion, де використано зокрема, інтеграцію оптичного каналу з опціями лазерного далекоміра, найпотужніші інфрачервоні сенсори, які функціонально поєднано з цифровими камерами. Сучасні тепловізійні приціли обладнані легкозамінними акумуляторами та потужними об’єктивами, які забезпечують належну прицільність та далекобійність відповідної стрілецької зброї.

Як працюють приціли з тепловізорами

Тепловізійні пристрої для прицілювання від компанії PULSAR відрізняються потужними функціональними характеристиками, ергономічністю, якістю збирання та універсальністю та дозволяють здійснювати полювання на залікові трофеї в умовах поганої видимості, вночі та на достатньо далекій відстані. Функціонування прицілу з тепловізором побудоване на сприйнятті передньою лінзою об’єктива теплових хвиль, які продукує об’єкт полювання та їхній подальшій обробці потужним модулем, що має високі показники чутливості до теплових хвиль.

Функціональні параметри тепловізійних прицілів дозволяють виведенню на екран дисплея попередньо оброблених цифрових даних, включно з:

  • контурами об’єкта, за яким ведеться спостереження та полювання, незалежно від того, перебуває він нерухомо чи переміщується по певній траєкторії;

  • показниками відстані до об’єкту, які визначаються з мінімально можливою похибкою;

  • підсвічуванням у певних кольорах окремих зон, що виділяють найбільшу кількість тепла або найбільш уразливих місць, у випадку якщо на об’єкт ведеться полювання чи приціли використовуються під час ведення бойових дій.

Функціональні можливості теплоприцілів

Сучасні моделі тепловійних прицілів Pulsar дозволяють знаходження об’єкту полювання чи спостереження на далекій віддалі та забезпечують легку пристрілку завдяки використанню змінної пристрілювальної шкали-сітки. Прицілювальними пристроями з тепловізорами, які можна замовити та придбати на сайті https://grand-pulsar.com.ua/ua/teplovizionnye-pricely/teplovizionnye-pricely-pulsar, можуть користуватися як досвідчені мисливці, так і аматори-початківці.

В тепловізійному прицілі Pulsar Talion XQ35 Pro використано покращену систему живлення, яка дозволяє використання приладу впродовж 9 годин в умовах, пов’язаних з повноцінною роботою. Вага тепловізійного прицілу Thermion Duo DXP50 складає 0,96 кг, а використовувати його можна в умовах снігопаду, зливи, густого туману чи задимлення. Корпус тепловізорів виготовлено з надміцних матеріалів, завдяки яким такі пристрої є стійкими до можливої вібрації під час використання з різними зразками стрілецької зброї. На поверхні корпусу не залишаються сліди від подряпин під пересування заростями кущів чи в густому лісі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: