Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Функціональні можливості та переваги від впровадження програмного забезпечення Odoo ERP та SAP ERP

Розроблене спеціалістами німецької компанії SAP програмне модульне забезпечення ERP є досить потужним інструментом для ефективного планування окремих фінансових та господарських процесів діяльності малого чи середнього бізнесу – підприємств, що займаються торгівлею (в тому числі в режимі онлайн, мають власне виробництво чи працюють у сфері надання певних послуг). Для того, щоб пояснити що таке SAP ERP варто відмітити, що на відміну від окремого програмного забезпечення, яке працює в автономному режимі та функціонально не пов’язане з іншими програмними продуктами, ERP від компанії SAP має центральну базу даних, яка збирає та узагальнює інформацію від окремих модулів, які відповідають за певні напрямки діяльності чи окремі структурні підрозділи.

В чому полягають особливості програмного забезпечення Odoo

Програмне забезпечення бельгійського виробника Odoo є набором програмних модулів, об’єднаних в єдину цілісну систему, впровадження якої дозволяє налагодити відносини з покупцями та замовниками, проводити успішну електронну комерцію включно з виставленням рахунків, веденням бухгалтерського обліку та управлінням певними проектами.

Програмне забезпечення Odoo ERP є достатньо простим у використанні та має ряд суттєвих переваг, включно з:

  • ідеальною інтеграцією окремих модулів, які відповідають за певні напрямки чи галузі фінансової, господарської діяльності та роботи з кадрами;

  • оптимальною зручністю у використанні завдяки сучасному, елегантному та технічному дизайну програмного продукту, фреймворк якого є унікальним;

  • відкритим кодом розробки, який сприяє залученню тисяч розробників та експертів з бізнесу до розбудови певних програмних додатків.

Завдяки програмному забезпеченню Odoo ERP користувачі можуть виступати конструкторами сайтів, в тому числі для власних інтернет-магазинів, забезпечивши їхню інтеграцію з модулями, що відповідають за сервіси оплати та працюють зі службами доставки.

Функціональні можливості програмного забезпечення компанії SAP

Програмне забезпечення SAP Business One відповідає вимогам міжнародних стандартів у питаннях формування фінансової звітності, тому звітність, сформовану вказаним продуктом визнають найбільш шановані у світі аудиторські компанії.

Модулі SAP ERP дозволяють автоматизувати процеси ведення бухгалтерського обліку на підприємствах малого та середнього бізнесу, забезпечують керування грошовими та кредитними потоками, регулюють взаємовідносини купівлі/продажу товарів, продукції та послуг з замовниками та клієнтами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия