Чому вам варто задуматися про сонячні електростанції

Як проектується сонячна електростанція під ключ. Сонячні електростанції - це комплект обладнання, яке перетворює сонячну енергію на електрику.

Живете в Україні та шукаєте спосіб забезпечити себе електроенергією на час планових відключень світла чи довготривалих блекаутів? Ідеальним рішенням стануть сонячні електростанції, які стануть для вас альтернативним джерелом живлення та навіть дадуть змогу отримувати пасивний прибуток. Яким чином? Це вам завжди готові пояснити спеціалісти компанії Keyvolt. 

Як проектується сонячна електростанція під ключ

Сонячні електростанції - це комплект обладнання, яке перетворює сонячну енергію на електрику. Існує три види СЕС: мережеві, автономні та гібридні. Мережеві інтегруються з центральною електромережею, звідки бере енергію, коли сонце заходить і панелі не працюють. Туди ж системи можуть скидати надлишки генерації за день, заробляючи на зеленому тарифі. Автономні укомплектовані акумуляторами, де за день накопичується енергія та використовується для потреб споживача вночі. 

Варто відзначити, що автономні справді забезпечують автономність енергоживлення, але їх неможливо підключити до зеленого тарифу. А от гібридні здатні як закривати потреби споживача вдень та вночі, так і дають змогу отримувати пасивний прибуток. Проте ви повинні розуміти, що гібридні системи найдорожчі, але вони варті інвестицій, адже забезпечують повну енергонезалежність при будь-яких умовах. Після того, як ви визначилися з типом станції, до справи переходить команда Keyvolt:

  • Консультанти з'ясовують ваші потреби в енергоживленні та готують звіт про вартість проекту. 
  • До вас на ділянку виїздить інженерна команда, оцінює об’єкт та готує технічне завдання для будівельників. 
  • Закупівельний менеджер обирає та закуповує обладнання для вашої станції у необхідній кількості. 
  • Будівельники здійснюють монтаж усіх деталей СЕС, проводять моніторинг та здійснюють запуск системи. 
  • Юристи вирішують бюрократичні питання при підключенні станції до зеленого тарифу. 

Загалом сонячні станції можна замовити для квартири, приватного будинку, дачі та промислового підприємства. Вони не тільки закривають потреби в електроенергії, а й відкривають для вас інвестиційно вигідний кейс. Тож, якщо вас цікавить сонячна електростанція ціна монтажу якої відповідає якості, звертайтесь за допомогою команди Keyvolt. Компанія більше десяти років розробляє проекти під ключ та інвестує власні кошти у альтернативну енергетику, тому здатна забезпечити вам кращий результат при адекватних вкладеннях. 

Вам треба лише зв’язатися з менеджером і дізнатися деталі майбутньої співпраці! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: