Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Вартість натяжних стель: з чого вона формується й що варто мати на увазі

На таке нині популярне інтер'єрне рішення як натяжні стелі цінова політика на нашому ринку може бути вкрай варіативною. Тому спеціалісти компанії Арт Декор Київ зібрали простий гайд для тих, хто перед замовленням натяжної стелі хоче більш чітко розуміти наявність кількох важливих факторів, що впливають на кінцеву вартість проєкту.

Фактори, що впливають на ціну

Серед основних факторів, які впливають на кінцеву ціну проєкту виділяють:

Матеріал

Основним фактором, на якому формується ціна натяжної стелі є її матеріал. Найбільш доступним варіантом, який пропонує великий вибір кольорів і фактур є ПВХ. Його рекомендують використовувати у приміщеннях з високим рівнем вологості, таких як кухня чи ванна. Водночас, ще одним популярним, але більш дорогим матеріалом є тканина. Натяжні стелі з такого матеріалу є більш стійкими до пошкоджень, але більш вимогливі в контексті догляду.

Тип поверхні

Ще одним фактором, який грає важливу роль у формуванні вартості кінцевого проекту є тип поверхні полотна. Звичайні стелі з матовою/глянсовою/сатиновою поверхнею значно дешевші, чудово поглинають/відбивають світло, та створюють ефект затишку. Стелі із фактурним тисненням або з імітацією тканинної фактури, є трохи дорожчими, адже процес їх установки більш складний та кропіткий.

Розмір та складність конструкції

Безумовно самий логічний з факторів впливаючих на ціну проекту це розмір конструкції та будь-які додаткові елементи декору до неї.

Додаткові елементи

Додаткові нестандартні елементи накшталт LED-світильників можуть рахуватись додатково, як і індивідуальні дизайни за допомогою фотодруку.

Тому обираючи натяжні стелі, варто чітко розуміти ваші очікування від проєкту та його вартості. Саме це розуміння допоможе вам обрати підрядників з досвідом, які виконають ваш проект якісно й він прослужить багато-багато років.

Якщо ви шукаєте якісний сервіс, великий ассортимент матеріалів та професійний підхід, розгляньте можливість звернення до студії Арт Декор, спеціалісти якої допоможуть з прорахунком бюджету проекту і підбіром матеріалів, які відповідатимуть саме вашому запиту.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия