Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Технічні характеристики захисного скла для смартфонів та переваги від його встановлення

Усі виробники сучасних мобільних гаджетів заявляють про встановлення у смартфоні надміцного екрану, який не боїться подряпин та не тріскається під час падіння телефону. На превеликий жаль вказане твердження не завжди відповідає реаліям, адже жоден смартфон не застрахований від механічних дефектів у вигляді потертостей, подряпин, сколів чи навіть тріщин екрану (все залежить від сили удару чи висоти падіння гаджета). Окрім псування привабливого зовнішнього вигляду мобільного телефону, наявність видимих дефектів на поверхні екрану не завжди дозволяє використовувати гаджет за його цільовим призначенням, саме тому більшість власників смартфонів під час покупки відразу встановлюють захисне скло.

Деякі особливості, характерні для захисного скла для смартфонів

Встановлення захисного скла на верхню панель смартфонів дозоляє захистити екран гаджета від можливих подряпин, крім того, захисне скла слугує певним щитом для екрану, поглинаючи разом з чохлом основну силу удару під час падіння девайса. Багато власників смартфонів знають, що купити захисне скло відповідної якості можна тут – на сайті інтернет-магазину Megabite, де представлено різні зразки захисного скла, яке є належним чином загартованим та відрізняється підвищеною зносостійкістю.

Для виготовлення захисного скла, що наклеюється на телефон, виробники використовують хімічно оброблений та загартований матеріал, товщина якого значно перевищує товщину традиційної захисної плівки (стандартні зразки захисного скла мають товщину 0,26-0,33 мм, в окремих варіантах товщина може сягати навіть 0,5 мм). Головною перевагою загартованого захисного скла є високі показники твердості на рівні 9Н, що в кілька разів перевищує параметри твердості звичайної захисної плівки. Крім того, під час падіння девайса захисне скло не розпадається на дрібні шматочки, а залишаються єдиним пластом з сіткою тріщин, тому сам екран смартфона при його падінні залишається неушкодженим та немає подряпин.

Якісне захисне скло для смартфона, як повідомляє сайт uk.wikipedia.org, складається з силіконової основи, яка забезпечує надійну фіксацію скла на екрані, основного шару, який виконує головну захисну функцію, антиблікового шару (для перешкоджання появі на поверхні скла відблисків сонця) та захисного шару, який убезпечує скло від дрібних подряпин. Завдяки олеофобному прозорому і тонкому покриттю від поверхні захисного скла відштовхуються жири.  

 Чому варто користуватися захисним склом для смартфонів

Зважаючи на невисоку ціну захисного скла ефект від його використання є дуже відчутним, адже завдяки такому покриттю:

  • екран мобільного гаджета надійно захищено від появи тріщин чи подряпин, пов’язаних з падінням гаджета або його контактом з грубою поверхнею;

  • дисплей смартфона захищено від часточок бруду та слідів жиру, які можуть залишати пальці рук, що забезпечує належні показники якості та яскравості зображення на дисплеї;

  • мінімізується ризик розбиття екрану.

Захисне скло легко встановлюється, не залишає бульбашок на поверхні екрану та не змінює привабливість зовнішнього вигляду смартфону.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия