Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поможемо знайти гарне авто раніше перекупників

Поможемо знайти гарне авто раніше перекупників фото

У перекупників не найкраща слава в нашій країні. На те є свої причини, нехай і не завжди достатньо ґрунтовні. Проте, переважна більшість автомобілістів при зміні «ластівки» на вторинному ринку хотіло б отримати машину прямо з рук її безпосереднього власника. Зробити це не так уже й просто, проте є кілька порад, які допоможуть в даному заході. 1. Сайти-агрегатори Сьогодні сайти-агрегатори ...

У перекупників не найкраща слава в нашій країні. На те є свої причини, нехай і не завжди достатньо ґрунтовні. Проте, переважна більшість автомобілістів при зміні «ластівки» на вторинному ринку хотіло б отримати машину прямо з рук її безпосереднього власника. Зробити це не так уже й просто, проте є кілька порад, які допоможуть в даному заході.

1. Сайти-агрегатори

Сьогодні сайти-агрегатори займаються збором оголошень про продаж автомобілів з великого числа спеціалізованих сайтів. Мало хто замислюється над тим, що саме ці майданчики є найважливішим інструментом в арсеналі перекупників. Тому, щоб отримати шанс опинитися першим на ринку, слід в обов'язковому порядку зареєструватися на парочці подібних майданчиків і уважно відстежувати наявні пропозиції.

Примітка: єдина проблема в тому, що реєстрація на подібних майданчиках аж ніяк не безкоштовна.

2. Газети, соцмережі, друзі, оголошення

Не варто забувати і про максимальне використання «традиційних» методів пошуку і реклами. Чим більше джерел інформації буде використано, тим вища ймовірність того, що вдасться знайти машину з рук. Це одна з найбільш очевидних рекомендацій, однак, як показує практика, про неї багато хто чомусь забуває.

Особливу увагу варто приділити газетам. Дуже часто в них трапляються досить непогані оголошення про продаж автомобіля. Як правило, таким чином машину намагаються продати люди старшого покоління, які увійшли в пенсійний вік і в силу причин не дуже-то добре розбираються в сучасних засобах комунікації.

3. Не витрачайте час даремно

Коли надходить пропозиція подивитися автомобіль, не варто відразу ж зриватися з місця і витрачати на нього час. Найкраще спочатку скористатися допомогою спеціальних інтернет-сервісів і «пробити» автомобіль по ним. Сьогодні таким чином можна дізнатися найрізноманітніші тонкощі: перевірити автотранспортний засіб на наявність штрафів, перебування авто в заставі й викраденні, або участь у ДТП.

До речі, рекомендуємо використовувати новий Автобазар Декспенс, щоб знайти б/у авто в хорошому стані.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: