Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ці звички зроблять чудовим 2022 рік

Ці звички зроблять чудовим 2022 рік фото

Ось вже і перші дні нового 2022 року відходять у минули. Яким саме буде цей рік залежить тільки від вас саміх. Чари не трапиться за одну ніч, якщо ви не почнете змінювати своє життя самі. Нутриціолог Маша Асінгерова запропонувала в Instagram список корисних звичок, які допоможуть зробити рік здоровим і продуктивним.

1. Висипатися. Норма сну мінімум 7-8 годин на добу. Сон впливає на ваші гормони, вагу, красу і бажання з'їсти що-небудь шкідливе.

2. Обов'язково снідати протягом 30-60 хвилин після пробудження. Сніданок дає сигнал всім гормонам, тому він повинен бути збалансованим і нутритівним.



Ілюстративне фото (pexels.com)

3. Вибирайте прості продукти. Чим простіше склад, тим краще. В ідеалі вибирайте продукти, які ви самі змогли б виростити або вигодувати. Щоб ви чітко розуміли склад.

4. Різноманітність. Їжте за принципом веселки, намагайтеся, щоб ваша тарілка завжди була яскравою. Йдіть від однотипного харчування.

5. Режим і ритмічність. Дотримуйтесь інтервалів між прийомами їжі і дотримуйтесь однієї довгої перерви в 12-14 годин. Наприклад, вечеря о 19:00, а сніданок о 8: 00.

6. Активність щодня. Ходьба, танці, спорт, йога, басейн. Вибирайте, що більше подобається або чергуйте навантаження.

Ілюстративне фото (pexels.com)

АВТОР: МАРИНА НАСТЕВИЧ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: