Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чому Злата Огнєвич обрала саме Задворного на шоу “Холостячка”?

Чому Злата Огнєвич обрала саме Задворного на шоу “Холостячка”? фото

Відома українська співачка Злата Огнєвіч розповіла, чи спілкується з переможцем 2 сезону “Холостячки” Андрієм Задворним. А також зізналася, чому під час проєкту обрала саме його.

Як виявилось, після 24 лютого, коли росія вторглася на територію України, вони ні разу не розмовляли. У своєму інтерв’ю для проєкту “Як ти?” співачка зазначила, що замість її обранця її долею переймалися зовсім інші учасники шоу, а саме – фіналіст Дмитро Шевченко, та Макс Тарапата.

Більше того, Злата розповіла, що ще й досі не може пробачити Андрія Задворного після розриву стосунків. Проте, вона стверджує, що вже не відчуває того болю, який переслідував її в перші дні та місяці. Наразі, жінка б не відмовила Задворному у допомозі, якби він звернувся до неї під час війни.

Крім цього, у своєму інтерв’ю Злата вирішила пояснити, чому зробила такий вибір на шоу “Холостячка”. Вона зазначила, що їй подобався той емоційних холод, який випромінював Задворний. Він був схожий на хлопчиська, якого було потрібно завоювати, в той час як інші учасники боролися за серце самої Огнєвіч.

Більше того, свій невдалий вибір співачка пояснює тим, що з дитинства була змушена навчатися і багато працювати. У неї не було часу на стосунки, в яких вона б могла відчути все те, що відчула з Андрієм.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: