Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Три лайфхаки, щоб реанімувати улюблену річ

Три лайфхаки, щоб реанімувати улюблену річ фото

Улюблену річ завжди важко викинути. Але це зовсім не обов'язково, якщо знати, як річ реанімувати. Ми зібрали кілька порад, покликані врятувати вашу блузку або улюблений топ, з яким не хочеться розлучатися. Зберігайте у закладки.

Щітка для замші

Один із найпримхливіших матеріалів потребує особливого відношення. Але навіть речі, які були у довгому використанні, може прослужити вам деякий час. Вам знадобиться звичайна зубна щітка. З її допомогою час від часу проходьте по затертих місцях і ви побачите, як речі набуває свіжого вигляду - ворсинки знову піднялися. Цей спосіб чудово працює на взутті та сумках, а от одяг з тонкої замші може і не відреагувати на подібні маніпуляції. Дуже сильно терти річ теж не варто.

Відбілюємо без проблем 

Перед самим пранням білої речі, яка втратила початкову білизну, натріть її крейдою. Спосіб нешвидкий, потрібно кілька прань у такий спосіб. Також можна спробувати замочити річ у борній кислоті, але дивіться, щоб розчин не був надто сильним, інакше річ буде зіпсована. Не використовуйте кислоту надто часто на ніжних матеріалах.

Позбавляємося білих розводів

Сліди від дезодоранту приносять чимало проблем любителям чорних і кольорових речей. Але чи знаєте ви, що позбутися їх можна за допомогою звичайної вологої серветки? Протираємо місце з білим розлученням серветкою і даємо речі просохнути. Чим швидше ви помітите слід, тим простіше його позбутися.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: