Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Деякі люди кладуть картоплю у взуття: навіщо вони це роблять

Деякі люди кладуть картоплю у взуття: навіщо вони це роблять фото

Порада, яка стане в нагоді кожному. Картопля — це досить поживний та корисний продукт. З картоплі можна приготувати безліч чудових страв, щоб порадувати свій шлунок, а також шлунки своїх близьких. Однак, є в цього «дару землі» і додаткові, не харчові способи застосування. Наприклад, картоплю можна класти у взуття? Навіщо, розберемося в цьому разом.

Уявімо таку ситуацію: вибрали ви в магазині нове взуття, приміряли його — начебто все добре, купили, прийшли додому, а згодом почали носити обновку щодня. І тут стало очевидно страшне — з розміром таки не вгадали. Обмінювати взуття можна далеко не завжди. Що ж лишається робити? Викинути чи страждати та стирати свої власні ноги? Насправді вихід із ситуації є, хай і не зовсім ординарний.

Секрет у тому, що розтягнути взуття можна за допомогою картоплі. Хто б міг подумати, що дар з грядки матиме таке нестандартне застосування. Насправді в цьому немає нічого дивного для того, хто знайомий із властивостями картоплі. Вся справа у волозі, яка сприятиме розтягуванню шкіри. За ніч картопля висохне, а вся волога вбереться у взуття.

Єдине "але" полягає в тому, що за допомогою картоплі можна витончено розтягнути тільки ту область черевика, де знаходяться передні пальці.

Для того, щоб реалізувати «народну хитрість», беремо і чистимо дві картоплини відповідного розміру. Після цього очищену картоплю обертаємо паперовим рушником чи газетою. Старатися з паперовою ізоляцією не варто. Коли картоплини будуть загорнуті, просто запихаємо їх у взуття та залишаємо так на ніч. Ось і вся розробка.

Насамкінець варто також додати, що картоплю засувати в черевики можна не тільки для зміни їх розміру, але також і для того, щоб вивести неприємний запах. Найкраще працює зі шкіряним взуттям. З тканинними моделями повторити все описане (зокрема й виведення неприємного запаху) буде набагато складніше.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: