Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Співачка Alyosha вибачилася за необачні слова про те, що жінкам слід вивозити дітей з України

Співачка Alyosha вибачилася за необачні слова про те, що жінкам слід вивозити дітей з України фото

Після початку повномасштабного вторгнення РФ Alyosha із синами та дочкою перебралася у США до родичів Тараса Тополі. Днями артистка розмістила допис, в якому дорікнула жінкам, які не вивезли своїх дітей з України, у тому, що вони не усвідомлюють небезпеку. Висловлювання співачки зачепили почуттів багатьох українських мам, після чого зірка принесла публічні вибачення.

"Приношу свої вибачення всім, кого зачепила. Я зовсім не хотіла нікого образити і тим більше повчати! Ви всі праві, бо у кожного свій життєвий досвід, який не можна осягнути комусь іншому. Я дуже вдячна вам усім за коментарі і за допомогу ще більше поринути у ситуацію, яка охопила нас всіх і зрозуміти багато для себе! Ви всі неймовірні і мужні, наші жінки! Ви надихаєте стійкістю і вірою!", - написала Alyosha в Instagram.

Нагадаємо, допис із необачними висловлюваннями співачка розмістила у відповідь на критику її щасливих публікацій під час війни. Артистка опублікувала фото своїх дітей, які насолоджуються дитинством, і написала, що її сини та дочка захищені, а українські жінки, які не виїхали за кордон наражають своїх дітей на небезпеку.

Alyosha заявила, що, якби українці мали "глибоке усвідомлення небезпеки", то вони вивезли б своїх дітей на захід України або за кордон. Співачка вважає, що у західних регіонах нашої країни або за кордоном у всіх є родичі або "люди, які готові прийняти" переселенців.

"У вас є інтернет, щоб писати коментарі, але немає усвідомлення, що ваші діти не захищені... це прикро... Інтернет допоможе знайти такі безпечні місця!" - звернулася вона до хейтерів.

Публікація співачки викликала обурення у коментарях. Ось деякі з них:

"За Вашою логікою, в Україні мають залишитися лише чоловіки та пенсіонери. З Ваших вуст досить дивно звучить, тобто Ви засуджуєте тих жінок, які залишилися з дітьми в Україні?";

"Не у всіх є можливість і бажання кудись їхати. Кожен робить свій вибір. І так, жити щасливо можна і в Україні. Між обстрілами правда. Але в нас також є парки, кафе, аквапарки, продають лимонад та морозиво. Я не скаржуся на життя в Україні. Мені та моїй дитині тут краще, ніж було за кордоном";

"З ваших слів виходить, що ті, хто не поїхав з дітьми не усвідомлюють небезпеки. А ви не думали, що всі діти навіть за бажанням фізично не можуть виїхати. Куди, де на них усіх чекають? Потім, у когось хворі батьки, яких нема на кого залишити. Тому усвідомлення небезпеки тут ні до чого".

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: