Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Красива та здорова шкіра влітку: 5 лайфхаків з догляду

Красива та здорова шкіра влітку: 5 лайфхаків з догляду  фото

Усі ми хвилюємось, щоб сонце не зашкодило нашій шкірі влітку. Адже саме в цю пору проявляється шкідливе ультрафіолетове випромінювання.

Літо – проблемна пора для нашої шкіри. З'являються веснянки, пігментні плями, виробляється велика кількість шкірного жиру. Цих неприємностей хочеться уникнути. Як захистити шкіру влітку від сонячних променів?

Догляд за шкірою влітку

Важливе правило догляду за шкірою в літню пору – це правильний захист від сонця. Тут неможливо обійтися без якісного сонцезахисного крему із високим захистом SPF. Його слід наносити на шкіру за 20 хвилин до виходу та оновлювати кожні 4-5 годин.

Хороша порада – намащувати обличчя перед сном морквяним соком. Почекайте 20 хвилин, тоді добре вимийте його та протріть обличчя лимонним соком. І потім можете використовувати звичайний крем. Засмага буде лягати рівно по обличчю.
Влітку потрібно не забувати, що шкіра може зневоднюватись. Через це часто з'являються зморшки. А для чого вам такі неприємні наслідки? Включіть у догляд зволожувальні засоби. Оптимально обрати нежирний гель-крем або зволожувальний крем на водній основі. Це можуть бути також спреї, термальна та рожева вода.

Бюджетний спосіб догляду за шкірою – протирати її кубиками льоду з відвару ромашки. Це дуже добре очищає шкіру. Візьміть 1 столову ложку ромашки та залийте її кип'ятком. Нехай охолоне. Після цього можете перелити розчин у форми для льоду та поставити у морозильник. Протирайте шкіру ромашкою кожного ранку, це ще буде додатково освіжати вас.
Зберігайте доглядові засоби в холодильнику. Найбільше це стосується кремів і лосьйонів. Таким чином, вони зможуть простояти набагато довше. Крім того, це матиме приємний прохолодний ефект на шкірі.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: