Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Лимон: корисні лайфхаки, які спростять ваше життя

Лимон: корисні лайфхаки, які спростять ваше життя фото

Чи знаєте ви, що лимон може допомогти вам впоратися з побутовими проблемами. UAportal підготував три цікаві лайфхаки з цитрусом, які можна застосовувати щодня.

Очищення та освіження

Природна кислотність та антибактеріальні властивості лимона роблять його чудовим мийним засобом. Щоб освіжити свій будинок, змішайте лимонний сік з водою. Окрім цього, ви можете використовувати його як універсальний засіб для прибирання. Приємний аромат лимона залишить ваші поверхні чистими та блискучими. До того ж цитрус ефективно видалить плями з стільниць і навіть одягу. Його кислотні властивості творять дива з жиром і брудом.

Кулінарні шедеври

Лимон додає яскравого й пікантного смаку різним стравам та напоям. Вичавіть трохи лимонного соку над рибою на грилі або смаженими овочами, щоб покращити їхній смак. До того ж сік з цитруса можна додати до улюблених заправок для салатів, маринадів та соусів. Щоб приготувати свіжий літній напій, змішайте скибочки лимона з водою й медом. Словом, лимон – це універсальний інгредієнт, який можна використовувати практично у всіх стравах.

Краса та догляд за собою

Завдяки природній кислотності лимона, у поєднанні з цукром або сіллю, він є ефективним відлущувальним засобом, який може м'яко видалити всі змертвілі клітини шкіри, й зробити її омолодженою. До того ж лимонний сік допоможе вам висвітлити темні плями на шкірі. Завдяки його в’язким властивостям, він зменшить надлишкове вироблення жиру. Не забувайте про його світлочутливість, тож наносьте сонцезахисний крем, коли використовуєте засоби для догляду за шкірою з лимонним настоєм.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: