Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Яким буде наступний тиждень для всіх знаків Зодіаку?

Яким буде наступний тиждень для всіх знаків Зодіаку? фото

Астрологи розповіли, що пророкують зірки з 31 по 6 серпня всім знакам зодіаку.

Гороскоп на тиждень - Овен
Якщо ви недостатньо самостійні в своїх поглядах, то, швидше за все, відчуваєте серйозні переживання. Ви не можете робити все і відразу, не можете бути всім для всіх. Змиріться з тим, що ситуація змінюється, і вам потрібно або перебудуватися, або подвоїти зусилля.

Витратьте час на те, щоб зрозуміти, що саме вам підходить, і тоді ви зможете спокійно ставитися до того, що ви робите або не робите на цьому тижні.

Гороскоп на тиждень - Телець
Повний місяць у Водолії 1-го числа повинен викликати сильні емоції щодо вашого життя та того, як ви його проживаєте. На цьому тижні пріоритет віддайте проясненню своїх почуттів і потреб в будинку і особистому житті.

Виявлення турботи про себе особисто, а також турбота про свої основи в кінцевому підсумку допоможуть вам у професійній діяльності та досягненні будь-яких інших цілей, які ви можете поставити перед собою.

Гороскоп на тиждень - Близнюки
Перегляньте свої мотиви і переконайтеся, що на цьому тижні ви займаєтеся саме тими справами, про які необхідно подбати. Ви стоїте на порозі великих і потенційно дуже цікавих змін, але, як то кажуть, диявол криється в деталях.

Не забувайте про дрібні (але важливі) речі, оскільки це може перервати те, що може бути величезним розширенням серця, мій легко відволікаючий друг.

Гороскоп на тиждень - Рак
Страхи, коли вони знаходяться в рівновазі, можуть допомогти вам уникнути підводних каменів і непотрібного ризику. Однак коли вони виходять з-під контролю, то можуть перетворитися на щось, близьке до полум'яної молитви про те, чого ви не хочете.

Не дозволяйте собі втрачати енергію на негатив. Приведіть себе у відповідність зі своїми цінностями та пріоритетами та мобілізуйтеся цього тижня.

Гороскоп на тиждень - Лев
Завдяки ретроградній Венері у вашому знаку, цей тиждень стане важливим для того, щоб направити себе в потрібне русло. Замість того, щоб поспішати до фінішу, важливо відновити зв'язок зі своїми цінностями та найщирішими спонуканнями.

Це допоможе вам внести необхідні корективи або рухатися вперед з більшою впевненістю. Наприкінці тижня у вашому домі стосунків настане повний місяць, який змусить вас задуматися про те, як ви проявляєте себе у стосунках з іншими людьми та для них.

Гороскоп на тиждень - Діва
Іноді потрібно просто вірити, що всі дрібниці вирішаться самі собою. На цьому тижні варто зосередитися на спільних планах і важливих для вас ситуаціях. Візьміть на себе відповідальність за свої дії, великі та малі, але Зробіть собі послугу і не зациклюйтеся на дрібницях. У певний момент вам, Діво, потрібно довіритися власному баченню і трохи повірити в себе.

Гороскоп на тиждень - Терези
Настав час відпустити, Терези. Ви переживаєте глибоку емоційну еволюцію, і це повинно або принести розширення у ваші стосунки, або похитнути їх. Якщо ви не можете бути вірними собі у своїх стосунках, то вони навряд чи будуть достатньо здоровими, щоб тривати довго.

В першу чергу Перегляньте свої межі і подумайте, наскільки чітко ви висловили їх близьким людям. Цього тижня візьміть на себе відповідальність за дотримання цих кордонів.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон
Скорпіону важливо вкладати енергію, час і турботу в те, що він любить. Цей тиждень може бути дещо неоднозначним. З одного боку, ви досягаєте значних успіхів і бачите, як у вашому житті розкривається прекрасний потенціал.

З іншого боку, ваші стосунки можуть потребувати додаткової турботи. Якщо ви не проявляєте турботу про людей, не даєте їм зрозуміти, що вони вам небайдужі, у вас можуть виникнути проблеми. Пам'ятайте, що вчинки говорять голосніше слів.

Гороскоп на тиждень - Стрілець
Іноді позитивне ставлення допомагає розширити перспективу та краще орієнтуватися у можливостях. В інших випадках фіксація думок на позитивному може змусити вас відчувати себе пригніченим, особливо якщо ваші емоції просто не згодні з цим.

Це нормально не знати, що буде далі, Стрілець. Дайте собі дозвіл жити в невизначеності, навіть якщо це схиляє вас до мислення, заснованого на дефіциті. Все не повинно бути ідеально, щоб бути спрямованим в потрібну сторону.

Гороскоп на тиждень - Козеріг
Настав час йти повільно і впевнено, Козероги. Можливо, ви відчуваєте себе неспокійно, вам здається, що потрібно виправити помилки або кинутися стрімголов до мети.

Насправді важливіше не поспішати, а діяти обережно. Не дозволяйте страху чи невпевненості в собі поспішати з подіями, які ви можете зробити з користю для здоров'я. На цьому тижні перш ніж братися за роботу, прийдіть до тями.

Гороскоп на тиждень - Водолій
Повний місяць у вашому знаку 1-го серпня - це можливість для великих емоцій, великого зростання та розширення серця. Це вимагатиме від вас готовності вийти зі свого шляху та відчути більше справжніх емоцій, що неминуче означає більшу вразливість.

Опирайтеся бажанням потурати мисленню, заснованому на обмеженості, і досліджуйте можливе з відкритим серцем, Водолій.

Гороскоп на тиждень - Риби
Ви повинні навчитися жити в умовах невизначеності. Коли ви не відчуваєте ясності або впевненості в тому, що відбувається, що буде відбуватися або що тільки що сталося, легко впасти в паніку.

Дайте собі свободу відчувати емоції, не намагаючись перетворити їх на думки. Таким чином, ви зможете орієнтуватися на свої почуття, а коли вони зміняться, повернутися до обговорюваної теми і спробувати розібратися в ній.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: