Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чи можна змінити форму носа без хірургії

Чи можна змінити форму носа без хірургії фото

Як показала практика, в 80-ти % випадків відновлення або зміна естетики носа може бути проведено без операції і без тривалого й болісного постопераційного періоду, який триває до 3-х місяців.

Новий метод корекції форми носа — риномоделяція — всього за кілька хвилин змінить ваш зовнішній вигляд. При цьому вона не вимагає гіпсової накладки, не залишає синців і не викликає набряклості: ніхто з оточуючих і не дізнається, що всього півгодини тому ви перебували у лікарні, а форма вашого носа була зовсім іншою. Ця техніка легко змінює дефекти носової перегородки, усуває посттравматичні або вроджені деформації, а також випрямляє спинку носа і коригує носогубні складки.

Її методика полягає у зміні форми носа шляхом ін’єкції антиалергенних матеріалів — поліметилметакрилату, поліакриламіду, гідроксиапатиту — в певних точках носової перегородки. Курс лікування зазвичай складається з 1-3 сеансів тривалістю в 30 хвилин з застосуванням місцевої анестезії, на зразок тієї, яка використовується стоматологами. Результати таких процедур перманентні і видно відразу ж по закінченні сеансу. Інтервал між процедурами зазвичай становить 30 днів — час, необхідний для асиміляції організмом імплантованих речовин.

Після кожного сеансу необхідно дотримуватися простих правил безпеки:

— Не використовувати протизапальні препарати, які можуть впливати на коагуляцію;

— По можливості, уникати вживання тютюну та інших речовин, які погіршують циркуляцію і викликають звуження судин;
— Не носити окуляри протягом 4-х годин після кожної процедури;

— Не лягати спати протягом 5-ти годин після сеансу;

— Бажано використовувати протизапальні креми в місцях ін’єкцій протягом двох або трьох днів після процедури.

Риномоделяція може проводитися, починаючи з 16 років і без обмеження максимального віку, на відміну від ринопластики, яку не рекомендують проводити після 40 років за можливих ускладнень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: