Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Українські серіали, які можна подивитися за один день

Українські серіали, які можна подивитися за один день фото

Постійний шум і метушня повсякденного життя не завжди дають змогу відпочити, тож вихідні - це час для заслуженого релаксу. Інколи найкраще місце для відпочинку - це власний дім. Перегляд улюблених серіалів може стати чудовим способом відпочити вдома.

Українські серіали пропонують широкий спектр сюжетів та емоцій для всієї родини. Щоб зробити вихідні справді веселими, ми підготували для вас добірку українських серіалів різних жанрів. Головний бонус - ви можете подивитися їх за один день. 

"Спіймати Кайдаша" (12 серій)
Цей серіал створено на основі повісті Івана Нечуя-Левицького "Кайдашева сім'я", яку адаптували до сучасних реалій. Сценаристка Наталія Ворожбит перенесла глядачів у 20-те століття, де розкриваються актуальні проблеми сьогодення через сімейні конфлікти.


 



"Кава з кардамоном" (10 серій)
Екранізація роману української письменниці Наталії Гурницької "Мелодія кави у тональності кардамону" відбувається на тлі революції 1848-1849 років. Серіал розповідає про заборонене кохання між польським шляхтичем Адамом і молодою українською сиротою Анною.


 



"Я – Надія" (4 серії)
Це воєнно-драматичний серіал, знятий в Україні під час війни. Він розповідає історію медичних працівників невідкладної допомоги, які героїчно врятували життя під час бомбардувань.


 



"Новенька" (20 серій)
Головна героїня, старанна учениця Віра, непередбачено переходить до елітної міської школи. Її мета - врятувати брата, що потрапив за ґрати. Але для цього їй доведеться виконати секретне завдання. Що чекає Віру, і як вона впорається з цим завданням? Дізнайтеся у серіалі "Новенька."


 



Запасайте попкорн і готуйтеся до захоплюючого перегляду разом з родиною!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: