Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

7 нестандартних речей, які можна прати в пральній машині

7 нестандартних речей, які можна прати в пральній машині фото

Ми підготували поради, які допоможуть максимально ефективно використовувати техніку, аби заощадити свої час і сили в повсякденних справах.

Кросівки та взуття з текстилю

Спочатку зніміть шнурки й покладіть їх у сітчастий мішечок, щоб запобігти сплутуванню. Потім поставте взуття в мішок для прання або наволочку та додайте невелику кількість прального порошку. Вибирайте делікатний режим з холодною водою, але не використовуйте відбілювач або кондиціонер для білизни.

М'які іграшки

Спочатку прочитайте етикетку інструкції з прання. Якщо іграшки можна прати, покладіть їх у наволочку або спеціальний мішок. Вмикайте делікатний режим з холодною водою та м'яким мийним засобом. Не використовуйте при цьому швидке віджимання, щоб не пошкодити іграшки.

Душові штори та підкладки

Зніміть гачки для шторки для душу й покладіть її та підкладку в барабан. Додайте невелику кількість прального порошку та склянку білого оцту, щоб видалити всі забруднення. Виберіть делікатний цикл з теплою водою.

Бейсболки

Для ефективного очищення покладіть кепку в сітку для прання чи міцний сітчастий чохол, щоб вона зберегла форму. Додайте невелику кількість прального порошку й виберіть делікатний режим або ручне прання в холодній воді. Не використовуйте відбілювач або кондиціонер для білизни, оскільки вони можуть пошкодити ваш одяг.

Килимки для тренувань

Ознайомтеся з інструкціями виробника, щоб переконатися, що ваш килимок можна прати в пральній машині. Покладіть його в барабан з невеликою кількістю м'якого мийного засобу. Використовуйте делікатний режим з холодною водою та не додавайте відбілювач або пом'якшувач для тканин.

Рюкзаки та сумки

Хоча іноді достатньо поверхневого чищення, деякі сумки можна прати в пральній машині. Перед цим необхідно звільнити сумку від вмісту та зняти всі ремінці та аксесуари. Покладіть її в мішок для прання або наволочку, щоб захистити. Вмикайте делікатний режим з холодною водою та м'яким мийним засобом.

Підстилки для домашніх тварин

Перед пранням видаліть шерсть і залишки сміття. Використовуйте делікатний режим з теплою водою та мийним засобом, безпечним для домашніх тварин. Не використовуйте сильні ароматизатори або пом'якшувачі, які можуть дратувати вашого пухнастого улюбленця.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: