Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що подивитись? Підбірка фільмів на Хелловін

Що подивитись? Підбірка фільмів на Хелловін фото
Жахливе свято Хелловін відзначають вже сьогодні, і це час, коли ми можемо відчути справжню атмосферу магії і містики. Діти дуже полюбляють свято, за його веселість та можливість нарядитися у страшні костюми, отримати цукерки та весело провести час. 

Один з традиційних способів святкування - це перегляд фільмів, які залишать нас у напруженному очікуванні та захопленні. Ми підготували для вас найцікавіші стрічки для перегляду з дітьми.

Готуйтесь до захоплюючої кіноподорожі у світ найжахливіших образів та захоплюючих пригод.

Каспер
1995, США

Головний герой фільму-маленький привид каспер, який намагається бути схожим на своїх 3-х братів, а вони постійно роблять капості. У великому будинку він знайомиться з дівчинкою кеті, допомагаючи їй і її татові справлятися з труднощами, які створюють його родичі-приведення. Відмовившись стати людиною, він жертвує собою заради великої дружби.



Кораліна в країні кошмарів
2008, США

Сюжет мультфільму розповідає про дівчинку кораліну, яка разом з сім’єю селиться в новому будинку. Батьки постійно зайняті, і вона вирішує знайти собі пригоди самостійно! одного разу, блукаючи по будинку, кораліна знаходить дивну маленьку двері, за якою її чекає дивовижний світ привидів. Зрозумівши, що цей світ здатний нашкодити їй і батькам, малятко відчайдушно намагається знайти з нього вихід.
 


Фокус-покус
1993, США

Сюжет фільму оповідає про трьох відьом, які були воскрешені з мертвих і тепер зобов’язані звикати до сучасного світу. Замість хуртовин вони літають на пилососі і намагаються нашкодити людям своїми чаклунськими штучками. Але найцікавіше, що у сестер є великий противник-чорна кішка.



Будинок-монстр
2006, США

Сюжет мультика розповідає про трьох друзів-діджея, чедера і дженні, які одного разу побачили щось жахливе. Будинок їхнього сусіда випускає великі ікла і проковтує величезні предмети, коли за ним не спостерігають люди. Троє друзів розповідають про все батькам, але ті відмовляються їм вірити, і хлопці самі починають боротьбу з монстром.



Труп нареченої
2005, США, Великобританія

Не варто сприймати серйозно назву мультфільму, він адаптований спеціально для дітей.

Сюжет мультфільму показує два паралельних світу: світ живих і світ мертвих. Головного героя віктора темні сили забирають в царство мертвих, де його вінчають з трупом нареченої, коли його справжня наречена вікторія чекає його в світі живих. Спочатку віктор дуже засмучуватися, але потім йому починає подобається цікаве життя в світі мертвих.


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: