Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як швидко зігріти руки на вулиці: простий спосіб

Як швидко зігріти руки на вулиці: простий спосіб фото
Цей лайфхак допомагає зберегти руки у приємному теплі навіть у морозні та вітряні дні.

Змерзлі руки — не рідкість взимку, особливо якщо рукавички залишилися вдома. Але розв'язати цю проблему набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд.

Раніше ми вже розповідали про різні способи зігрітися за допомогою шарфу, а тепер розповімо, як відігріти руки на вулиці.

Може звучати фантастично, але для швидкого відігрівання рук не потрібні спеціальні гаджети або додаткові предмети одягу. Цим методом зможе скористатися кожен.

Щоб зігріти руки на вулиці, досить просто сховати їх у рукави. Праву руку потрібно просунути у лівий рукав, а ліву – у правий рукав. Таким чином кінцівки будуть захищені від холоду як мінімум двома шарами одягу: светром та курткою. Це зігріє краще, ніж прості рукавички.
Насправді ефективність цього трюку полягає в тому, що наші руки додатково нагріваються передпліччям. Тому він діє дуже швидко навіть на дуже холодних руках. Крім того, обіймаючи себе таким чином, ми запобігаємо втраті тепла по всьому тілу.

Такий спосіб тримати руки в рукавах перед собою може бути зручним не всім. Так втрачається можливість маневрувати кінцівками, щоб не послизнутися чи захистити себе у разі падіння.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: