Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Унікальний випадок! Жінка завагітніла разом із сурогатною матір’ю

Унікальний випадок! Жінка завагітніла разом із сурогатною матір’ю  фото
У Великій Британії був зафіксований справді унікальний випадок. Пара протягом тривалого часу намагалася завести дитину і в результаті вони стали батьками одразу двох малюків, але виношених різними жінками.

Про це повідомляють Новини Планети з посиланням на Mirror.



Марго разом зі своїм чоловіком Ієн Шелдоном довгий час мріяли народити дитину. Їм виповнилося вже 43 та 50 років відповідно. Жінка пережила кілька викиднів, кілька дітей народжувалися мертвими. Вони вже й не сподівалися, що зможуть колись стати батьками.

Марго має зведену сестру на ім’я Міна. Вона народила двох здорових дітей. Міна запропонувала своїй сестрі стати для неї сурогатною матір’ю і Марго не стала відмовлятися від такої пропозиції.

Проведене штучне запліднення подіяло з першого разу і ембріон прижився, Міна завагітніла. Ця процедура коштувала сім’ї 31 тисячу фунтів стерлінгів. Пара почала з нетерпінням чекати на народження малюка. Марго та Ієн, здавалося, були найщасливішими людьми на світі. Вони вирішили відсвяткувати цю подію та вирушили на відпочинок до Мексики. Саме там завагітніла вже й сама Марґо.


16 червня 2020 року на світ з’явилася Софія Грейс Шелдон. Її народила Міна. Буквально за чотири дні матір’ю стала і Марго. Хлопчика, якого вона народила за допомогою кесаревого розтину, назвали Остін Олів’є Шелдон. Сьогодні сім’я займається вихованням обох діток. Марго з Ієном неймовірно вдячні Міні за те, що вона допомогла їм стати батьками та виносила для них дитину.

Фото: pixabay
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: