Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Які смаколики лікують ГРИП та застуду?

Які смаколики лікують ГРИП та застуду? фото

За лікарською рекомендацією, для подолання застуди і грипу можна користуватися не лише медикаментами, але й смачними народними засобами, які допоможуть полегшити симптоми недуги.

Ось кілька смачних варіантів, які можна використовувати, включаючи їх у дієту дітей та дорослих під час хвороби.

  1. Імбирні пряники та печиво: Ці ласощі рекомендується вживати під час застуди, оскільки вони містять корисні інгредієнти, такі як мед, кориця та мускатний горіх. Їхні властивості сприяють протизапальному ефекту та полегшують симптоми застуди.

  2. Мед: Мед та прополіс вважаються одними з найефективніших народних засобів від застуди та грипу. Вони містять багато корисних макроелементів, вітамінів і мають протимікробний ефект. Рекомендується розчиняти дві-три чайні ложки меду в склянці гарячої води та пити такий напій тричі на день.

  3. Малинове варення: Малина є чудовим засобом для зниження температури, особливо для дітей. Малинове варення не має протипоказань і є безпечним для здоров'я. Чай із малиновим варенням чи сухою малиною може бути ефективним методом зниження температури.

Нагадаємо, що важливо не зловживати цукровими смаколиками через високий вміст цукру.

Також слід пам'ятати, що мед є потенційним алергеном і його слід обережно вживати алергікам, а також заборонено дітям до шести місяців.

Будьте здорові!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: