Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

4 овочі, які варто висівати зараз для ідеального урожаю весною

4 овочі, які варто висівати зараз для ідеального урожаю весною фото

Настав час планувати свій власний овочевий сад. Експерти визначили чотири культури, насіння яких можна висівати ще наприкінці січня для отримання об'ємного урожаю. Дізнайтеся, які це овочі та як правильно доглядати за розсадою, щоб отримати міцні та здорові рослини.

1. Помідори 

Вирощування розсади помідорів у власному відділенні – ключ до якісного урожаю. Виберіть низькорослі сорти з невеликими плодами для підвіконня. Перед сіянням перевірте якість насіння, використовуючи простий тест у солоній воді. Щоб розсада була стійкою і здоровою, замочіть насіння в розчині марганцівки перед сіянням.

2. Огірки

Для успішного вирощування розсади огірків вибирайте міні-плідні сорти ранніх огірків. Насіння обробіть так само, як і насіння помідорів. Посійте огірки у глибоких ємностях, регулярно поливайте та доглядайте за рослинами, роблячи пересадку, коли вони стануть більшими.

3. Редис

Редис – ідеальний варіант для початківців. Замочіть насіння перед висіванням та вирощуйте рослини в широких ємностях. Регулярне поливання та накривання поліетиленом до появи перших паростків допоможуть вам отримати смачний урожай.

4. Гострий перець

Для успішного вирощування розсади гострого перцю обирайте карликові сорти. Пророщуйте насіння, перш ніж висівати, і регулярно поливайте розсаду. Забезпечте достатньо світла для рослин, і ви насолоджуватиметесь соковитим перцем.

Почніть свій власний сад вже зараз, висіваючи насіння цих овочів, і готуйтеся до насолоди свіжим та смачним урожаем наприкінці весни.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: