Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Фінансовий гороскоп: Прогноз заробітків на тиждень

Фінансовий гороскоп: Прогноз заробітків на тиждень фото

Завжди цікаво знати, яким буде тиждень з фінансової точки зору. Отже, що чекає на кожен з знаків зодіаку в період з 4 по 10 березня? Давай розберемося!

Овен

На Овнів чекає тиждень з певними ризиками, особливо у фінансах. Будь обережний, оскільки можна втратити більше, ніж отримати.

Телець

Телець, неспішіть говорити про кар'єрний ріст чи збільшення зарплати. Цього тижня такі розмови можуть не вийти як треба.

Близнята

Уникайте конфліктів на роботі, Близнята. Колеги можуть виявитися несподівано вразливими, що може позначитися на вашій зарплаті.

Рак

Ваші сни можуть вказати вам шлях у фінансовому плані. Спробуйте діяти згідно з порадами свого підсвідомого.

Лев

Уникайте підписання важливих договорів на початку тижня. Непомітна помилка може призвести до неприємних наслідків.

Діва

Будьте обережні з фінансами, особливо витратами. Навіть маленькі щомісячні витрати можуть суттєво вплинути на ваш бюджет.

Терези

Зробіть гроші працюючи на себе. Розгляньте можливості інвестицій або інвестування в нерухомість.

Скорпіон

Банківські кредити можуть бути корисними для вас. Розгляньте їх як можливість вирішення фінансових питань чи для придбання майна.

Стрілець

Не виокремлюйтеся на роботі цього тижня. Сумлінно виконуйте свої обов'язки, і це принесе вам успіх, в тому числі і фінансовий.

Козоріг

Наважтеся на нові, серйозні проєкти, і успіх не змусить себе чекати. Це може бути вигідно як у професійному, так і у фінансовому плані.

Водолій

Не розраховуйте на активну підтримку від партнерів у фінансових питаннях. Цього тижня вам слід сподіватися лише на свої сили.

Риби

Небажано мати справу з грошима – навіть брати купюри до рук не варто: необхідні закупи можна сплатити банківською карткою або взагалі придбати все необхідне через Інтернет.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: