Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Які дерева біля дому захищають від лиха і притягують щастя, а які накликають біду

Які дерева біля дому захищають від лиха і притягують щастя, а які накликають біду фото

Наші предки завжди використовували сили природи, зокрема здатність дерев захищати дім від різних нещасть.

Рослини мають безліч цілющих властивостей. Вони не лише надають сили, але й можуть притягувати успіх та захищати від негараздів. Наші предки використовували магію дерев, щоб зберегти себе та свою сім'ю. Ми розповімо, які дерева варто садити поблизу будинку, щоб в родині панували спокій та достаток, а які краще уникати, щоб уникнути невдач.

Береза. Це дуже потужний захисник. Її гілками в давні часи оберігали будинок, худобу і врожай на городі від злих сил. Якщо обійняти стовбур берези, то людина відчує приплив сил і повернеться втрачена енергія. Проте дерево повинне рости поза межами подвір'я. Якщо поруч поставити лавочку, то береза захистить поріг вашого дому від будь-якого лиха. Також вважалося, що це дерево ніколи не привертає блискавку.

Дуб. Це символ сили та влади, але тут думки поділяються. Деякі вважають, що дерево приносить в родину процвітання, а інші вважають, що воно може призвести до смерті чоловіка в сім'ї. Згідно з народними віруваннями, дуб приймає лише сильних і мужніх людей, а інших він може погубити. Тому це дерево є символом мужності та сили воїнів. Проте краще садити його поза межами вашого подвір'я, якщо ви хочете мати захист і міць дуба.

Клен. Це дерево має цілющі властивості, тому наші предки активно використовували його гілки та листя для лікування хворих. Якщо посадити це дерево біля будинку, то не треба боятися негативу, вдома не буде конфліктів. Клен принесе довголіття, міцне здоров'я, любов і процвітання в родину. Енергетика дерева сприяє налагодженню міцних відносин, забезпечує спокій і впевненість в собі.

Ялина. Вважається, що це дерево несе негативну енергію, тому його ніколи не садили біля подвір'я. Наші предки вважали, що ялина може стати причиною безпліддя. Проте насправді це не так. Дерево влітку набирає сили та енергії, а взимку ділиться з тими, хто їх потребує. Тому коли вам не вистачає життєвих сил, просто обійміть ялину.

Осика. Це дерево вважалося проклятим, проте завжди використовувалося як амулет від негараздів. Тому осику ніколи не садили біля будинку, щоб не призвати біду.

Запам'ятайте, вибір дерева для вашого подвір'я — це важливе рішення, яке може вплинути на ваше життя та добробут сім'ї. При виборі враховуйте не лише естетичні аспекти, а й народні вірування та енергетику дерева. Завжди краще звернутися до місцевих експертів або досвідчених садівників, щоб зробити оптимальний вибір, який принесе вам лише радість та процвітання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: