Завантаження ...
Новобудови Києва

Створюючи стиль: 3 речі, які потрібно вилучити з гардеробу після 50

Створюючи стиль: 3 речі, які потрібно вилучити з гардеробу після 50 фото

З гардероба, який може створювати бажану стильність, стилісти радять прибрати кілька пунктів.

Використання правильного гардероба, як стверджують модні експерти, може революціонізувати ваш зовнішній вигляд. Вони пропонують жінкам після п’ятдесяти відмовитися від деяких речей у своєму модному арсеналі, оскільки вони не лише застарілі, але й можуть впливати на загальне враження. Ми розповімо, які предмети одягу категорично варто вилучити з гардероба після 50 років.

Джинси з низькою посадкою та дірками

Джинси – це один з тих елементів гардероба, який є у багатьох. Але для жінок після 50 років краще уникати джинсів з дірками та низькою посадкою. По-перше, такий стиль вже не є актуальним і, ймовірно, не повернеться у моду протягом наступних кількох років. По-друге, такі джинси можуть викривати фігуру, особливо якщо у вас є певні недоліки. Замість цього, краще обрати джинси з високою посадкою, класичного синього кольору і прямого крою. У таких джинсах кожна жінка буде виглядати елегантно та стильно одночасно, а також вони гарно маскуватимуть недоліки фігури та зроблять вас більш стрімкою.

Сумка та взуття одного кольору

Таке поєднання вже застаріло, тому воно не додасть вам елегантності. Також, стилісти радять уникати чорного взуття та сумок, оскільки цей колір може підкреслити ваш вік. Замість цього, краще обирати аксесуари та взуття різних, але однотонних кольорів. Тут немає жорстких обмежень – головне, щоб вони були виконані з якісного матеріалу та гармонійно поєднувалися між собою. Наприклад, якщо у вас чоботи коричневого кольору, то сумку можна обрати світлішого відтінку, такий як бежевий або молочний.

Старомодні прикраси

Так, вінтажні прикраси можуть додати певного шарму молодій жінці. Але для жінок після 50 краще вибирати аксесуари, які акцентують сучасний стиль. Це може бути як масивна біжутерія, так і більш делікатні прикраси – головне, щоб вони не мали виразної вінтажної аури. Оскільки такі варіанти не тільки підкреслять ваш стиль, але й зроблять ваш образ більш виразним і стильним.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: