Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Секрети догляду за грошовим деревом: як заставити його цвісти

Секрети догляду за грошовим деревом: як заставити його цвісти фото

Щоб грошове дерево розквітло яскравими квітами, важливо правильно його доглядати. Професійні флористи діляться секретами, які допоможуть цьому рослині процвітати. Дізнайтеся, яке добриво підібрати та як його приготувати, щоб ваша грошова товстянка розвивалася на велику радість.

Яке добриво підходить грошовому дереву: поради для квітучої рослини

Щоб грошове дерево росло сильним і здоровим, йому потрібно відповідне харчування. Рослині необхідні різні мінерали, такі як калій, фосфор і азот. Для початку квітнення йому особливо важливий калій, який забезпечує рівномірний розвиток корінної системи. Фосфор надасть рослині енергію та сприятиме виходу нових пагонів. Азот в невеликих дозах допоможе у рості, але важливо уникати його надлишку, оскільки це може призвести до загибелі рослини.

Як годувати грошове дерево для активного цвітіння

Особливо ефективним способом підживлення грошового дерева є використання суміші, яку можна легко приготувати в домашніх умовах. Для цього вам знадобиться мелена яєчна шкарлупа, деревна зола та цукор. Яєчна шкарлупа забезпечить рослину кальцієм, деревна зола містить у собі корисні мінерали, такі як кальцій, фосфор, калій та азот, а цукор додасть енергії, що сприяє активному росту та цвітінню.

Для приготування добрива вам знадобиться:

  • 1 столова ложка меленої яєчної шкарлупи;
  • 1 столова ложка деревної золи;
  • 1 чайна ложка цукру.

Ретельно змішайте всі інгредієнти і розсипте по поверхні ґрунту біля рослини. Потім легенько прополощіть землю, щоб корені змогли забрати необхідні поживні речовини. Після цього полийте рослину, щоб добриво потрапило у глибину ґрунту. Повторіть процедуру 2-3 рази, і ваше грошове дерево буде радувати вас своїм яскравим цвітінням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия