Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Виконання правил - збереження вашого здоров’я та життя.

На виконання вимог доручення Національної поліції України «Про проведення комплексу профілактичних заходів під умовною назвою «Пішохід» з метою запобігання загибелі та травмування пішоходів на вулично-дорожній мережі Славутицьке відділення поліції з 1 квітня по 30 червня...

На виконання вимог доручення Національної поліції України «Про проведення комплексу профілактичних заходів під умовною назвою «Пішохід» з метою запобігання загибелі та травмування пішоходів на вулично-дорожній мережі Славутицьке відділення поліції з 1 квітня по 30 червня проводить комплекс заходів, спрямованих на профілактику аварійності та зниження тяжкості їх наслідків, дотримання водіями і пішоходами вимог Правил дорожнього руху. 


Так, під час чергування із забезпечення публічної безпеки працівниками поліції особлива увага приділяється виявленню порушень правил дорожнього руху пішоходами. Відповідальність за вказане порушення передбачена ст. 127 КУпАП. За непокору пішоходів сигналам регулювання дорожнього руху, перехід ними проїзної частини у невстановлених місцях або безпосередньо перед транспортними засобами, що наближаються, невиконання інших правил дорожнього руху передбачено покарання у вигляді попередження або накладення штрафу в розмірі 51 грн.

За порушення правил дорожнього руху особами, які керують велосипедами, передбачено покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі 85 грн. За ті ж самі порушення, вчинені особами, які перебувають у стані сп’яніння, передбачено покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі 136 грн. Всього за період проведення профілактичних заходів з 1 квітня 2019 року по теперішній час до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху притягнуто 19 пішоходів-жителів міста. Всього ж із початку року − 68.

Поліція міста Славутич завертається до мешканців із проханням виконувати правила дорожнього руху: переходити дорогу в установлених місцях із дотриманням правил; виконувати сигнали регулювання руху; не переходити проїзну частину безпосередньо перед транспортним засобом, що наближається; виконувати інші правила дорожнього руху. Виконання правил є гарантією запобігання дорожньо-транспортним пригодам, збереження вашого здоров’я та життя.


З повагою − Славутицьке відділення поліції.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: