Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зустріч активістів

В Офісі підтримки громадських ініціатив (БК «Енергія», ІІ поверх) 16 травня відбулася щорічна зустріч громадських організацій та активістів Славутича. Зустріч проходила у форматі «печа-куча». Організаторами зустрічі виступив Офіс підтримки громадських ініціатив...

 
В Офісі підтримки громадських ініціатив (БК «Енергія», ІІ поверх) 16 травня відбулася щорічна зустріч громадських організацій та активістів Славутича. Зустріч проходила у форматі «печа-куча».


Організаторами зустрічі виступив Офіс підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради. У заході взяло участь 12 осіб, серед яких були присутні представники громадських організацій (ГО): СМГО «Майдан» (Богдан Сердюк), «Добросусіди» (Арина Старовойтова), Rider–X (Надія Сарана), «Центр розвитку громади» (Жанна Акушевич), «Спілка керівників та роботодавців» (Юрій Єгоренко), активні мешканці та представники влади Славутича.

Метою заходу було простимулювати громадськість та владу до діалогу, пошук партнерів та джерел додаткового фінансування. Печа-куча – це можливість для громадських організацій презентувати успішні проекти або заходи, які вже діють та дають результат, започаткувати або презентувати нові проекти, обговорити перспективні ідеї, а також труднощі, які виникають на шляху їх втілення у життя.

Результатом зустрічі стало знайомство діючих громадських організацій та активістів між собою, презентація своєї діяльності, обговорення проблем розвитку та діяльності ГО, визначення «вузьких місць» у розвитку громади та міста, пошук шляхів їх вирішення. У процесі зустрічі було анонсовано створення 2-х нових громадських організацій, а також нового молодіжного простору для спілкування.


З усіх питань та за безкоштовною консультацією щодо організації роботи громадських об’єднань (організацій) ви можете звернутись безпосередньо до Офісу підтримки громадських ініціатив або за телефоном 2-22-50 та на електронну пошту slavutich.ofis@gmail.com 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: