Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ПЕРША РОБОЧА НАРАДА ЩОДО БУДІВНИЦТВА БІЗНЕС-ПАРКУ В СЛАВУТИЧІ

21.05.2019 між виконавчим комітетом Славутицької міської ради та ТОВ «Буденергомонтаж» був підписаний Договір підряду на виконання будівельних робіт щодо реконструкції частини будівлі Виробничого корпусу дорожньо-експлуатаційної дільниці...

 
21.05.2019 між виконавчим комітетом Славутицької міської ради та ТОВ «Буденергомонтаж» був підписаний Договір підряду на виконання будівельних робіт щодо реконструкції частини будівлі Виробничого корпусу дорожньо-експлуатаційної дільниці, що знаходиться на території КП «УЖКГ», під Бізнес-парк «Славутич».


Наступного дня - 22.05.2019, під головуванням міського голови Славутича Юрія Фомічева, відбулася перша виїзна робоча нарада безпосередньо на майбутньому будівельному майданчику. Присутні на нараді представники виконавчого комітету, технічні фахівці від компанії-проектанта та компанії-підрядника обговорили організаційні та технічні питання початку виконання будівельних робіт. Приступити до виконання будівельних робіт планується в червні 2019 року.
 

 

Роботи виконуватимуться в рамках реалізації грантового проекту Європейського Союзу «План місцевого економічного розвитку: Славутич - драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: