Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Привітали медичних працівників Славутича з професійним святом

Професійне свято медичних працівників припадає цьогоріч на 16 червня. Напередодні свята в актовій залі Славутицької міської лікарні відбулися урочистості до Дня медичного працівника. Це одне з найбільш шанованих професійних свят у країні, а світ неможливо уявити без фахівців...

Професійне свято медичних працівників припадає цьогоріч на 16 червня. 


Напередодні свята в актовій залі Славутицької міської лікарні відбулися урочистості до Дня медичного працівника. Це одне з найбільш шанованих професійних свят у країні, а світ неможливо уявити без фахівців у білих халатах. Медичні працівники в умовах реформування намагаються не знижувати якості медичної допомоги, розробляють нові ефективні методи лікування і профілактики захворювань.
 

Сьогодні міська влада вважає одним із основних пріоритетів − забезпечення на належному рівні надання медичних послуг, підвищення соціального статусу медичного працівника. У цей день багато теплих слів прозвучало для представників медичного фаху. Міський голова Юрій Фомічев вітав славутицьких медиків та вручив 26 відзнак. Серед нагороджених: завідуюча підстанцією екстреної медичної допомоги Тетяна Казаріна, сімейний лікар Олена Мороз, лікар із загальної гігієни Тамара Нездемовська, лікар-терапевт Любов Семака.

Олексій Ладижев, що очолює дружній і фаховий колектив Славутицької міської лікарні (а він нараховує 363 працівників, у тому числі 56 лікарів), запевнив, що медики з честю виконують свою щоденну роботу.

Отримали вітання медики й від колективу ВП «Аторемонтсервіс» та профспілкового комітету ДСП «ЧАЕС», депутатського корпусу міської ради. Зворушливі слова вдячності пролунали від колишніх пацієнтів Вадима Івкіна та Олександра Линкевича. Яскраву і творчу програму підготував колектив Кіноконцертного комплексу, а всі виступи юних вихованців Дитячої школи мистецтв, Палацу дітей та молоді були нагороджені бурхливими оплесками й щасливими посмішками наших вдячних медиків.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: