Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Святковий захід до Дня батька!

13 червня у Соціально-психологічному центрі м. Славутич відбувся святковий захід з нагоди Дня батька. На свято прийшли чимало татусів та дідусів, серед яких були учасники АТО та члени їх сімей. Відвідав захід і Гултур Анатолій Харлампійович, батько загиблого бійця та дідусь...

13 червня у Соціально-психологічному центрі м. Славутич відбувся святковий захід з нагоди Дня батька. На свято прийшли чимало татусів та дідусів, серед яких були учасники АТО та члени їх сімей. Відвідав захід і Гултур Анатолій Харлампійович, батько загиблого бійця та дідусь чотирьох внуків.

Вітали наших гостей діти-відвідувачі центру. Вони подарували масу емоцій та гарного настрою своїми віршами, танцями, грою на музичних інструментах тощо. Батьки приймали активну участь у різноманітних конкурсах та мали змогу спробувати проявити себе у нових ролях.

На завершення свята усі присутні чоловіки отримали гарні подарунки, пряники та інше. А дітям та мамам дісталися солодкі гостинці. Також був обраний найактивніший татусь нашого вечора, який отримав супер-приз.
Організаторами дійства стали Соціально-психологічний центр м. Славутич та Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Щиро дякуємо за подарунки, надані компанією «Фаберлік» в особі її представника Супік Ольги Юріївни.

Свято вдалося!!! Самі учасники створили веселу та святкову атмосферу. Щиро дякуємо кожному, хто знайшов час та можливість відвідати цей чудовий захід.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: