Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Для мешканців котеджів Московського кварталу – гарна новина!

Вони отримають нову лінію енергопостачання – розпочата реконструкція лінії енергопостачання високощільної котеджної забудови. Коли будуть виконані роботи в цій частині міста, мешканці котеджів матимуть нову лінію енергопостачання...

Вони отримають нову лінію енергопостачання – розпочата реконструкція лінії енергопостачання високощільної котеджної забудови. Коли будуть виконані роботи в цій частині міста, мешканці котеджів матимуть нову лінію енергопостачання. 


Управління інфраструктури та капітального будівництва додатково роз’яснює, що Славутицькою міською радою ще 2017 року було прийнято рішення про розроблення проектно-кошторисної документації «Реконструкція лінії енергопостачання високощільної котеджної забудови Московського кварталу в м. Славутич Київської області». У цьому ж таки році розроблено й ПКД та позитивний експертний звіт.

Замовником робіт з реконструкції лінії енергопостачання високощільної котеджної забудови у Московського кварталі виступає Департамент регіонального розвитку Київської ОДА. Роботи виконуються за рахунок коштів ЦСВЯП.

Нагадуємо, що після громадських обговорень був сформований та опублікований на сайті Славутицької міської ради http://e-slavutich.gov.ua/…/DepartmentUrbanDevelopmentArchi… «Перелік об’єктів, на які спрямовуються кошти міського бюджету для розробки проектно-кошторисної документації з метою включення до переліку об’єктів соціального призначення, на спорудження (будівництво) яких спрямовуються кошти в обсязі 10% загальної кошторисної вартості будівництва Централізованого сховища для зберігання відпрацьованого ядерного палива реакторів типу ВВЕР вітчизняних атомних електростанцій».

Об’єкти, що включені до вищевказаного переліку, можуть реалізуватися лише за рішенням депутатів Славутицької міської ради.



Управління інфраструктури та капітального будівництва
Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: