Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Молодь у громаді

Наметова таборівка «Молодь в громаді», організаторами якої є Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА та Київський обласний молодіжний центр, триватиме з 16 по 19 липня. Традиційно на березі...

Наметова таборівка «Молодь в громаді», організаторами якої є Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА та Київський обласний молодіжний центр, триватиме з 16 по 19 липня. Традиційно на березі Київського моря у Вишгородському районі для участі в цьому заході збирається активна молодь з усієї Київщини. 



Славутич представляють одразу три депутатки Молодіжної ради «Майбутнє Славутича» − Єлизавета Багнюк, Єлизавета Бондарук, Анастасія Романенко. Дівчата візьмуть участь в інформаційно-навчальних тренінгах, семінарах за темами: «Адвокація молодіжних ідей», «Молодіжна робота в громаді», «Включення молоді в процес прийняття рішень, Молодіжні ради». Також зустрінуться з різними цікавими громадськими діячами та весело й змістовно проведуть час у наметовому таборі.


Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: