Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицький центр зайнятості запрошує до «Офісу роботодавця»

У Славутицькій міській філії Київського обласного центру зайнятості за участі представників роботодавців та соціальних партнерів − з одного боку, керівників і фахівців Славутицької міської філії Київського обласного центру зайнятості...

У Славутицькій міській філії Київського обласного центру зайнятості за участі представників роботодавців та соціальних партнерів − з одного боку, керівників і фахівців Славутицької міської філії Київського обласного центру зайнятості, управління соціального захисту населення виконавчого комітету Славутицької міської ради, Славутицького відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду, Державної податкової інспекції в м. Славутич Броварського відділення ГУ ДФС у Київській обл., відділення в м. Славутич управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування, головний спеціаліст–інспектор праці по м. Славутич − з іншого 11 липня відбулося засідання “круглого столу”. 


Учасники заходу обговорили актуальні питання практичного застосування чинного законодавства про працю, про зайнятість населення та про загальнообов’язкове державне соціальне страхування. У рамках заходу відбулася презентація «Офісу роботодавця».


Запрошуємо роботодавців м. Славутич відвідати офіс та скористатись нашими послугами

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: