Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Стартує конкурсний відбір «Мій Славутич у 3000 році»

Виставка-конкурс дитячого малюнку відбудеться в рамках арт-резиденції «Сюрреалізм у просторі постмодернізму Славутича». Комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради у співпраці з відділом культури, національностей та релігій...

Виставка-конкурс дитячого малюнку відбудеться в рамках арт-резиденції «Сюрреалізм у просторі постмодернізму Славутича».


Комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради у співпраці з відділом культури, національностей та релігій Славутицької міської ради повідомляє про початок конкурсного відбору учасників виставки дитячого малюнку «Мій Славутич у 3000 році». Виставка-конкурс проходитиме в рамках арт-резиденції «Сюрреалізм у просторі постмодернізму Славутича», що реалізується япрограмою уряду та Міністерства культури України «Малі міста – великі враження».

Виставка-конкурс проводиться з 19 серпня по 30 вересня в два етапи:

1-й – конкурсний відбір малюнків для участі у виставці з 19 серпня по 9 вересня;
2-й – виставка. Термін проведення – з 10 по 30 вересня.

Виставка-конкурс проводиться з метою виявлення й підтримки юнихталантів та обдарувань, сприяння естетичному вихованню дітей, розвитку їх досягнень у галузі образотворчого мистецтва. У виставці-конкурсі можуть взяти участь вихованці гуртків, творчих об’єднань загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста Славутич Київської області у трьох вікових категоріях:

- І-ша – 6–9 років;
- ІІ-га – 10–12 років;
- ІІІ-тя – 13–16 років.

Одна особа може подати до участі не більше двох робіт.

Художні твори маютьвідповідати таким вимогам:

▪ Тема малюнку: «Мій Славутич у 3000 році».
▪ Формат роботи: малюнок розміру А2.
▪ Індивідуальна творча робота (колективні роботи не приймаються!), виконана у довільній графічній або живописній техніці.
▪ Роботи оформляються рамкою або паспарту (без скла).
▪ На зворотньому боці кожної конкурсної роботи повинен бути надрукований ярлик розміром 8х4 см, в якому необхідно вказати українською мовою: назву роботи, прізвище, повне ім’я та вік автора роботи, навчальний заклад, повну домашню адресу, контактний телефон.

Роботи, що не відповідають вимогам, до участі у виставці-конкурсі не допускаються. Конкурсні роботи не повертаються. Надсилаючи роботи для участі у виставці-конкурсі, учасники погоджуються з його умовами.

Почесне журі, до складу якого залучаються члени Національної спілки художників України, фахівці з різних видів образотворчого мистецтва, працівники закладів освіти та культури, художники-педагоги, керівники студій образотворчого мистецтва, оцінює малюнки за такими критеріями:

– Рівень володіння технікою виконання, матеріалом.
– Творчий підхід та емоційність роботи.
– Чистота виконання, охайність роботи.
– Повнота розкриття теми, цілісність художнього враження.
– Оригінальність твору.

Рішення журі є остаточним. Переможці нагороджуються дипломами та подарунками.

Офіційний хештег заходу #СюрСлавутич19

Термін подання виставкових матеріалів: не пізніше 5 вересня.

Адреса подання: Офіс підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради, проспект Дружби народів, 7 (ІІ поверх), телефони для довідок: 2-10-90, 2-22-50, e-mail: slavutich.ofis@gmail.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: