Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Історична та культурна спадщина як чинник економічного розвитку

Місце, де оживає історія! Саме таким місцем є Любецька земля – осердя Київської Русі, там 16–17 серпня вдруге проведено Дні популяризації економічного розвитку в сфері туризму, що зібрали більше 500 учасників з Чернігівської та Київської областей....

Місце, де оживає історія! Саме таким місцем є Любецька земля – осердя Київської Русі, там 16–17 серпня вдруге проведено Дні популяризації економічного розвитку в сфері туризму, що зібрали більше 500 учасників з Чернігівської та Київської областей.


Туристичний потенціал Любецького краю вразив учасників заходу, які пройшли по новому історико-екологічному туристичному маршруту Спасо-Преображенський храм – печери св. Антонія – історико-архітектурний музейний комплекс «Древній Любеч» – анімаційна екскурсія по історичному центру Любеча та саду графа Милорадовича з відомим туристичним гідом Ервіном Міденом – екологічна стежка до озера з дивовижними краєвидами Нижній Болгач в с. Малинівка.

Фестиваль слов’янської культури та бойових єдиноборств «Київська Русь» в селищі Любеч захопив своїм колоритом та насиченістю заходів. У «містечку майстрів» гостей вітали народні умільці та місцеві підприємці. Гості фестивалю познайомились із туристичним потенціалом Любецького краю та духовною спадщиною Любеча, прийняли участь у підписанні Меморандуму про партнерство між Любецькою селищною радою та Лоєвським райвиконкомом Республіки Бєларусь та театралізованому дійстві «Древня фортеця» на Замковій горі.
Гості отримали насолоду від концертної програми творчих і самодіяльних колективів, а також від силової шоу-програми від Федерації богатирів України. Дні популяризації економічного розвитку, організовані Любецькою селищною радою Ріпкинського району Чернігівської області спільно з виконавчим комітетом Славутицької міської ради та фахівцями з реалізації Грантового проекту ЄС, стали наочною демонстрацією та додатковим інструментом просування ресурсного туристичного потенціалу Любецького краю. 
 
Добра традиція проведення Днів популяризації економічного розвитку успішно триває.


Команда з реалізації
Грантового проекту ЄС
в м. Славутич, фото Людмили ЛЮБИВОЇ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: