Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо на майстер-класи із живопису семантичного сюрреалізму!

У місті Славутич Київської області 9−15 вересня відбудеться арт-резиденція «Сюрреалізм у просторі постмодернізму Славутича». Проект реалізується КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради у співпраці з відділом культури, національностей та релігії...

У місті Славутич Київської області 9−15 вересня відбудеться арт-резиденція «Сюрреалізм у просторі постмодернізму Славутича». Проект реалізується КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради у співпраці з відділом культури, національностей та релігії за ідеї художника Юрія Расіна в рамках програми «Малі міста − великі враження» уряду та Міністерства культури України. 


Программа має на меті посилювати інтеграції культурної спадщини в життя громад; підвищувати економічну привабливість культурної спадщини та її сталого використання; залучати зацікавлені сторони до креативних індустрій задля розвитку громад.

Мета проекту: через мистецтво сюрреалізму привернути увагу громадськості до проблеми постЧорнобиля у просторі постмодернізму унікального міста-супутника ЧАЕС − Славутича; культурнее збагачення місцевої та міжнародної спільноти, посилення інтеграції культурної спадщини в життя громади міста та регіону.

Команда проекту активно працює зі славутицькою спільнотою та оголошує про запис на майстер-класи із живопису семантичного сюрреалізму від художників, які візьмуть участь в арт-резиденції. Одним із прикладних завдань семантичного сюрреалізму є самоспостереження, пізнання самого себе. Семантичний сюрреалізм здатен наповнити полотна художників яскравими, життєстверджувальними сюжетами, підтняти настрій та навіяти інтерес до життя. Викликаючи магічне здивування і захоплення, семантичний сюрреалізм змушує людину замислитися над сенсом життя, знайти та зрозуміти себе.

Запрошуємо отримати новий досвід та чудово провести час у творчій атмосфері!

П’ять майстер-класів пройдуть для дітей та дорослих, у т.ч. для осіб з особливими потребами та для воїнів-учасників АТО, 9 та 11 вересня в приміщенні Дитячої школи мистецтв. Час початку майстер-класів уточнюється та буде оголошено додатково усім, хто успішно пройде реєстрацію.

Участь узаході безкоштовна. Для учасників майстер-класів, які вчасно зареєструвалися, буде наданий простий набір (фарби, пензлі, папір для малювання, паперовий рушник). За необхідності можна брати із собою власний набір для малювання. Кількість місць обмежена.

Форма реєстрації: https://forms.gle/oQL4xwtrYr7qwAJg7

Будемо вдячні за поширення інформації про подію серед зацікавлених осіб. Зв’язок з організаторами за телефонами: (04579) 2-22-50, 050-353-11-35 (Арина Старовойтова, Марина Карасьова) або електронною поштою: slavutich.ofis@gmail.com На обкладинці реєстраційної форми використана картина художника Юрія Расіна.

Підписуйтеся на оновлення та поширюйте сторінку «Фейсбук» facebook.com/SlavutychSurrealism/ − будьте в курс іусіх новин проекту! Офіційний хештег заходу: #сюрСлавутич19

У вересні Славутич вперше стане столицею семантичного сюрреалізму!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: