Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Важливо бути конкурентним на ринку праці!

У сучасних економічних умовах найважливішим ресурсом у світі є людина, її освіта, навички, компетентність, комунікабельність, креативність та вміння працювати в команді. Успішні компанії тому й успішні, що приділяють багато уваги розвитку людського потенціалу шляхом ...

У сучасних економічних умовах найважливішим ресурсом у світі є людина, її освіта, навички, компетентність, комунікабельність, креативність та вміння працювати в команді. 


Успішні компанії тому й успішні, що приділяють багато уваги розвитку людського потенціалу шляхом проведення навчань для своїх працівників. Саме тому протягом липня–серпня поточного року за дієвої підтримки Славутицького міського центру зайнятості було проведено три тренінги «Бізнес навички – інструмент особистісного розвитку» – для славутичан, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

Учасники тренінгу мали змогу ознайомились із основами ведення бізнесу, успішними тактиками продажу, принципами раціонального управління часом, ефективної комунікації тощо. Тренінги проходили у цікавій формі ділових ігор, виконання практичних завдань, обговорень та дискусій, які модерувалися професійним тренером.

Впевнені, що отримані нові знання допоможуть усім активним учасникам тренінгів стати більш конкурентними на сучасному ринку праці, а деяких взагалі змусять замислитись над започаткуванням власного бізнесу.
Заходи відбувались у рамках Грантового проекту Європейського Союзу «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону».


Команда з реалізації
грантового проекту ЄС
у м. Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: