Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Футзалістки шукають спонсорів

Вперше в історії Київської обласної федерації футболу (КОФФ, голова федерації – Москаленко Ярослав Миколайович) на базі cлавутицької команди «КДЮСШ – Олімп», чемпіона Київської області з футболу/футзалу серед команд дівчат 2019 року, була офіційно створена дівоча...

Вперше в історії Київської обласної федерації футболу (КОФФ, голова федерації – Москаленко Ярослав Миколайович) на базі cлавутицької команди «КДЮСШ – Олімп», чемпіона Київської області з футболу/футзалу серед команд дівчат 2019 року, була офіційно створена дівоча збірна Київської області з футболу U-11, котра мала прийняти участь у футбольному фестивалі з дівочого футболу серед збірних команд областей, що проходитиме на початку вересня в м. Умань та друга збірна U-13, яка мала прийняти участь у чемпіонаті України з футболу серед команд дівчат, що проходитиме в кінці вересня в м. Миколаїв у рамках календаря Української асоціації футболу (Федерації футболу України).


На сьогодняшній день не має коштів, щоби відправити команди на змагання. Тому комітет дівочого футболу/футзалу КОФФ та спортсменки Київщини звертаються до всіх небайдужих українців допомогти фінансово. Давайте разом підтримаємо розвиток дівочого футболу в Київській області, якщо вже держава не в змозі! «РАЗОМ – МИ СИЛА»!


Розрахунковий рахунок СЗГО ФК «Олімп»:
ЄДРПОУ/ДРФО 33201680, МФО 353586, р/р 26009051423295, Чернігівське РУ ПАТ КБ «Приватбанк» з поміткою «Благодійна допомога» або ж: карта номер 5169 3305 0830 0800.

Готові надати звіт за використані кошти. Будемо вдячні за репост.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: