Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тренінг "Бізнес навички - інструмент особистісного розвитку"

В сучасних економічних умовах, найважливішим ресурсом у світі є людина, її освіта, навички, компетентність, комунікабельність, креативність та вміння працювати в команді. Успішні компанії тому й успішні, що приділяють багато уваги розвитку людського потенціал...

В сучасних економічних умовах, найважливішим ресурсом у світі є людина, її освіта, навички, компетентність, комунікабельність, креативність та вміння працювати в команді. Успішні компанії тому й успішні, що приділяють багато уваги розвитку людського потенціалу шляхом проведення навчань для своїх працівників.

Учасники тренінгу мали змогу ознайомитись з основами ведення бізнесу, успішними тактиками продажу, принципами раціонального управління часом, ефективної комунікації тощо. Тренінги проходили у цікавій формі ділових ігор, виконання практичних завдань, обговорень та дискусій, які модерувалися професійним тренером.

Заходи відбувались в рамках грантового проекту Європейського Союзу «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: