Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Інспектування водних маршрутів проведено

Виконуючи Указ Президента України «Про деякі питання розвитку територій, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи», Чорнобильський Заповідник разом з іншими підприємствами зони відчуження активно працює над створенням...


Виконуючи Указ Президента України «Про деякі питання розвитку територій, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи», Чорнобильський Заповідник разом з іншими підприємствами зони відчуження активно працює над створенням нових туристичних маршрутів.


Нещодавно був завершений черговий етап робіт з облаштування об’єктів інфраструктури водних маршрутів з метою створення безпечних та комфортних умов перебування туристів. 25 вересня команда фахівців ДСП «Екоцентр», Чорнобильського заповідника, ДП «ЦОТІЗ» на чолі із Головою ДАЗВ Віталій Петрук протестувала не тільки водні маршрути, які незабаром стануть доступними для всіх бажаючих, але й саму систему «Електронний квиток» для нового виду туризму.


Випробування пройшли успішно. Це означає, що зовсім скоро у численних відвідувачів зони відчуження з’являться нові можливості побачити мальовничу природу і унікальні краєвиди Чорнобильського заповідника з нового ракурсу.


Зазначимо, що водні маршрути діятимуть лише на період навігації. Також будуть сезонні обмеження, пов’язані з періодом нересту та гніздування птахів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: