Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Майстер-клас «Прорив до успіху» в Славутичі

Фахівці Славутицької міської філії Київського обласного центру зайнятості залучили місцевих жителів на навчання за програмою «Прорив до успіху». Захід провели на замовлення керівника ТОВ «Академія справжнього успіху» та співзасновника ініціативи «Країна...

 

Фахівці Славутицької міської філії Київського обласного центру зайнятості залучили місцевих жителів на навчання за програмою «Прорив до успіху». Захід провели на замовлення керівника ТОВ «Академія справжнього успіху» та співзасновника ініціативи «Країна мрій» Миколи Латанського. Захід відвідали понад сто славутичан, із них майже половина – безробітні громадяни, вони взяли активну участь у тренінгу.

«Ми хочемо вас навчити мислити по-новому задля виходу на якісно новий рівень. Задачею проєкту є підвищення свідомості, а відповідно й результатів та, як наслідок, рівня життя українців», – розпочав презентацію керівник академії.

До участі в проекті долучилися й безробітні громадяни. Учасників тренінгунавчали, як повірити в себе, як поділилися навичками підвищення відповідальності та позитивного мислення. Кожний із присутніх навчився правилам постановки цілей, які підвищують можливості досягнення успіху в житті та реалізації себе, незалежно відвіку, освіти, соціального статусу та стану здоров’я.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: