Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Для перевезень персоналу ДСП «ЦППРВ» закупили автобус

Для організації перевезень працівників Державного спеціалізованого підприємства «Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами» купили автобус. Наявність службового транспорту допоможе забезпечити комфортніші умови праці для персоналу підприємства....

 

Для організації перевезень працівників Державного спеціалізованого підприємства «Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами» купили автобус. Наявність службового транспорту допоможе забезпечити комфортніші умови праці для персоналу підприємства.

Курсуватиме транспортний засіб з січня 2020-го року від вахтового містечка Чорнобиль до «ЦППРВ», а також із зони відчуження до Києва.
 

 

За словами директора ДСП «ЦППРВ» Сергія Костюка, щоденне курсування нового автобуса значно спростить умови праці персоналу, адже тепер люди зможуть з комфортом їздити на роботу та повертатись додому.

Автобуси, які наразі експлуатуються на підприємстві, були виготовлені ще у 80-90 роках минулого століття. Востаннє автопарк для перевезення працівників оновлювався 11 років тому.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: