Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Реакція мера на провокацію

Чим менше залишається часу до місцевих виборів, тим неспокійніше стає в місті. Напередодні чергової сесії Славутицького виконкому двоє молодяків розповсюджували листівки з провокаційним текстом, які були названі «Фома «невірний» нещадно розграбовує славутчан»....

 

Чим менше залишається часу до місцевих виборів, тим неспокійніше стає в місті. Напередодні чергової сесії Славутицького виконкому двоє молодяків розповсюджували листівки з провокаційним текстом, які були названі «Фома «невірний» нещадно розграбовує славутчан». Ось як на це відреагував мер міста Юрій Фомічев:

Вітаю друзі.
Зазвичай я не реагую на такі речі, але цього разу хочеться щоб «страна знала своих героев»!
 

 


Ось ці два «елементи», що на фото (бо ті, для кого «деньги не пахнут», хто готовий виконувати будь-яку «брудну» роботу – головне щоб платили, не заслуговують на повагу, щоб їх по іншому називали), вчора розповсюджували листівки з явно брудною заказухою (фото листівок також додаю). При цьому ще й фотографували тих кому роздавали «продукцію», мабуть, щоб прозвітувати перед замовником про виконану роботу)
Відверто, я не розумію чому опоненти так активізувались останнім часом? Чи то постійне очікування дострокових місцевих виборів, чи аномально теплий грудень… але:

Спочатку активно вкидається інформація про начебто якийсь бізнес у мера в Польщі, та й ще він там будинок будує!, «інформація 100% від надійного джерела – який сам бачив!»))

Чуєте, «абидно, да!» (прикро):
По-перше «прикро» – чому Польща? При всій повазі до поляків , до того розвитку який вони мають за останні роки, вже якщо і говорити про нерухомість за межами України, то це точно була б не Польща.
По-друге – навіщо будувати, купити готове житло набагато дешевше!
Ну і по-третє «прикро» , - прикро що це не так))) (було б непогано мати нерухомість в Європі)))
Вся моя нерухомість зазначена в моїй декларації:
https://declarations.com.ua/…/nacp_afa4ea71-77a6-4c00-9aa9-…

 


Тепер до листівки.
Не хочу навіть коментувати зміст листівки, але бачу, скоріш за все, когось дуже дратує, що Славутич «тримається», живе і навіть намагається думати про розвиток (атомна та альтернативна енергетика, базальтові технології, креативні індустрії, спорт, туризм, просторовий розвиток, Бізнес-парк, співробітництво громад та багато іншого). Комусь дуже кортить, що ми своєчасно і спокійно розпочали опалювальний сезон в місті. Що наша лікарня купує теплову енергію мінімум на 10% дешевше від газового тарифу, що в місто залучаються інвестори, які вкладають власні кошти в енергетику, а ми з того маємо більшу енергетичну безпеку та стабільність.

P.s.
Тепер до замовників:
Я вам скажу – робота дуже не якісна. Ну, принаймні, хоча б ім’я дружини перевірили та назву компанії, де вона засновник. Ось вам посилання на реєстр юридичних осіб https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch
Тай на поліграфії продешевили)))

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: