Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Бюджет участі в дії!

Напередодні Нового року закінчилася процедура придбання нового тренажерного обладнання у ФОК «Богатир» за проєктом громадського бюджету участі м. Славутича. Нагадаємо, що цей проєкт Юрія Каленського «Від гармонії душі та тіла кожного до здорової, квітучої держави» набрав найбільшу кількість голосів за підсумками ....

 

Напередодні Нового року закінчилася процедура придбання нового тренажерного обладнання у ФОК «Богатир» за проєктом громадського бюджету участі м. Славутича. Нагадаємо, що цей проєкт Юрія Каленського «Від гармонії душі та тіла кожного до здорової, квітучої держави» набрав найбільшу кількість голосів за підсумками голосування у 2018 році.

Всього закуплено 16 тренажерів на загальну суму 300 тисяч гривень. Завдяки сучасному, якісному обладнанню розширився діапазон тренувальних вправ як для оздоровчого тренування, так і для спортсменів відділення важкої атлетики КДЮСШ. Тренажери призначені для занять людей різного віку та статі, від підлітків до людей похилого віку, а також для тих, хто реабілітується після травм, або має проблеми з хребтом.

Сміливо можна сказати, що завдяки реалізації проєкту «Від гармонії душі та тіла кожного до здорової, квітучої держави» зросла якість та ефективність занять спортом, результатом чого є покращення стану здоров’я славутичан.

Юрій Каленський, автор проекту, тренер #КДЮСШ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: